ادویه پلویی
معرفی محصول
افزودن ادویه به غذا امری کاملاً سلیقهای است، اما هر غذا ادویههای خاص خود را دارد. برای تهیه غذاهای حرفهای با طعمی عالی، استفاده از ادویههای ترکیبی پیشنهاد میشود. این ادویهها از ترکیب چند نوع ادویه با مقادیر متفاوت ساخته میشوند و به شما کمک میکنند طعمهایی بینظیر را تجربه کنید. برای تهیه پلو با طعمی خاص و متفاوت، میتوانید از ادویه پلویی تکسو استفاده کنید. این ادویه در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده و به راحتی قابل حمل است. بستهبندی طراحی شده بهگونهای است که برای استفاده بیرون از منزل نیز مناسب بوده و میتوانید با چرخاندن درب بستهبندی مقدار ریزش ادویه را مطابق نیاز خود تنظیم کنید.
ترکیبات
زردچوبه، دارچین، زنجبیل، هل سبز، میوه جوز، زیره سیاه، برگ بو، ریشه جوز، تخم گشنیز، فوفل، میخک، رازیانه، فلفل سیاه و ...
روش مصرف
تمام مواد تشکیل دهنده را به جز برنج با هم مخلوط کنید و مقداری از ادویه پلویی به آن اضافه کرده و با پلو مخلوط کنید و اجازه بدهید دم بکشد.
به میزان دلخواه از این ادویه برای طعمدار کردن برنج و پلو استفاده کنید. میتوانید آن را به برنج هنگام پخت اضافه کرده یا به چاشنی غذا به صورت جداگانه اضافه کنید.
نحوه نگهداری
- در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.
- از نگهداری ادویه بهصورت باز در کنار چای یا دیگر ادویهها خودداری کنید، زیرا ادویهها خاصیت جذب رطوبت دارند و ممکن است عطر و طعم اصلی خود را از دست بدهند.