ادویه مکزیکی (تاکو)
معرفی محصول
ادویه ترکیبی تاکو یا مکزیکی تکسو یکی از پرطرفدارترین و تندترین ادویههای تکسو است. این چاشنی با طعم تند و دلپذیر خود، به غذاهای مکزیکی مانند تاکو، پلو مکزیکی همراه با گوشت و سبزیجات، و ذرت مکزیکی طعمی منحصر بهفرد میبخشد. علاوه بر غذاهای مکزیکی، این ادویه تند را میتوان بسته به ذائقه فرد، در انواع غذاهای ایرانی نیز به کار برد. ویژگی متمایز این ادویه، طعم آتشین و تند آن است که طرفداران زیادی در مکزیک و در سراسر جهان پیدا کرده است. ادویه تاکو تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی عرضه میشود و طراحی بستهبندی به گونهای است که به راحتی قابل حمل و مناسب برای استفاده در سفر یا بیرون از منزل است. بستهبندی چرخشی این محصول، به شما این امکان را میدهد تا مقدار ریزش ادویه را به دلخواه خود تنظیم کنید.
ترکیبات
فلفل قرمز، پونه کوهی، زیره سبز، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل سفید،دارچین، پودر پیاز، پاپریکا و…
روش مصرف
به میزان دلخواه از ادویه را به غذا اضافه کنید. مقدار دقیق ادویه بستگی به ذائقه شما دارد، بنابراین میتوانید آن را به دلخواه تنظیم کنید.
نحوه نگهداری
- در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.
- از نگهداری ادویه بهصورت باز در کنار چای یا دیگر ادویهها خودداری کنید، زیرا ادویهها خاصیت جذب رطوبت دارند و ممکن است عطر و طعم اصلی خود را از دست بدهند.