ادویه تندوری
معرفی محصول
ادویه تندوری تکسو یک چاشنی پرطرفدار است که از ترکیب چندین ادویه تند و خوشرنگ تهیه میشود. این مخلوط بینظیر طعمی تند و دلپذیر دارد که با ذائقه ایرانی کاملاً همخوانی دارد. ادویه تندوری بهویژه برای طبخ انواع گوشت و مرغ کاربرد دارد و به غذاها طعم و رنگی خاص میبخشد. اصطلاح «تندوری» بهدلیل استفاده از این ادویه در تندور، ظرف محلی مخصوصی که برای کبابکردن استفاده میشود، به وجود آمده است. اولین بار یک آشپز هندی از این چاشنی برای کباب کردن مرغ در تندور استفاده کرد و از آن زمان به این نام شناخته میشود. این ادویه برای پخت انواع خوراک مرغ، خورشها، سوپها، جوجه کباب و غذاهای سرخشده مناسب است، اما بیشترین استفاده آن در تهیه جوجه کباب است. ادویه تندوری تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. طراحی بستهبندی بهگونهای است که حمل آن آسان و برای استفاده در خارج از منزل بسیار مناسب است. بستهبندی این محصول دارای درب چرخشی است که با چرخاندن آن، میتوانید مقدار ریزش ادویه را به دلخواه خود تنظیم کنید.
ترکیبات
فلفل قرمز، دارچین، تخم گشنیز، پاپریکا، زیره سبز، شنبلیله، فلفل سیاه، زردچوبه، هل سبز، پودر زنجبیل، پودرسیر، میخک، میوه جوز و ...
روش مصرف
به میزان دلخواه از ادویه را به غذا اضافه کنید. مقدار دقیق ادویه بستگی به ذائقه شما دارد، بنابراین میتوانید آن را به دلخواه تنظیم کنید.
نحوه نگهداری
- در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.
- از نگهداری ادویه بهصورت باز در کنار چای یا دیگر ادویهها خودداری کنید، زیرا ادویهها خاصیت جذب رطوبت دارند و ممکن است عطر و طعم اصلی خود را از دست بدهند.