عسل ژل رویال
معرفی محصول
عسل ژل رویال تکسو ترکیبی فوق العاده از عسل چهل گیاه و ژل رویال می باشد که در فصل بهار و تابستان برداشت می شود.
ترکیبات
عسل چهل گیاه ، ژل رويال
روش مصرف
میزان مصرف آن در حالت طبیعی برای بزرگسالان روزانه ۵۰-۷۰ گرم و برای کودکان بالای شش سال روزانه ۲۰-۳۰ گرم است.
درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود .
نحوه نگهداری
در جای خشک و خنک خارج از یخچال نگهداری شود.
******
تاریخچه ژل رویال
نام انگلیسی: Royal Jelly
ژل رویال یک ترشح غددی سفید متمایل به زرد است و طعم ترش ژلاتینی و چسبناک، با بوی خاص است که از غدد بزاقی هیپوفارنکس و فک پایین یک پرستار جوان (زنبورهای سن بین 5 تا 14 روز) تولید می شود. ژل رویال غذای انحصاری برای همه لاروهای زنبور عسل است، از خروج تخم تا روز سوم زندگی. لاروهایی که برای تبدیل شدن به ملکه انتخاب می شوند تا پنجمین روز زندگی لارو (زمانی که سلول در آن عمل می شود) با ژل رویال تغذیه می شوند و سپس ژل رویال برای تغذیه ملکه زنبور عسل در طول عمر خود به عنوان خوراک اختصاصی باقی می ماند. علاوه بر این، ژل رویال همچنین تأثیر قابل توجهی بر طول عمر دارد: یک زنبور کارگر حدود 45 روز زندگی می کند، در حالی که یک زنبور ملکه می تواند تا 5 سال زندگی کند که در طی آن قادر است در یک روز معادل وزن خود تخم ریزی کند. استفاده از ژل رویال به عنوان یک محصول عملکردی و تقویت کننده سلامت از اوایل دهه 60 مورد بررسی قرار گرفت.
فواید ژل رویال
- حاوی آب، کربوهیدرات، پروتئین، چربی، ویتامین B و مواد معدنی کمیاب است.
- اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.
- با کاهش فشار خون از قلب و سیستم گردش خون شما محافظت کند.
- کمک به کاهش قند خون با کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب
- افزایش سطح تولید کلاژن در پوست
- محافظت در برابر آسیبهای پوستی مرتبط با قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش
فواید عسل
- ترکیبات عسل دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، ضد التهابی
- حاوی انواع مواد مغذی است
- سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک
- کمک به کاهش فشار خون، بهبود سطح چربی خون
- باعث التیام زخم ها و سوختگی ها
- بر روی حدود 60 گونه باکتری، برخی از گونه های قارچ و ویروس ها اثر مهاری دارد
سایر توضیحات
شکرک عسل : عسل عمدتاً از دو قند طبیعی فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است، وقتی که نسبت گلوکز به فروکتوز در عسل بالا باشد، احتمال شکرک زدن افزایش مییابد. همچنین کاهش دما منجر به کاهش فعالیت آنزیم دیاستاز میگردد که این آنزیم نقش مهمی در تبدیل گلوکز به فروکتوز دارد و هنگامی که دما پایین میآید، فعالیت این آنزیم کاهش پیدا میکند که در نتیجه منجر به شکرک زدن عسل میشود.
رنگ و طعم عسل : رنگ عسل از زرد روشن تا قرمز تیره متغیر می باشد ، مناطق جغرافیایی ، شرایط آب و هوایی و گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه کرده است در رنگ و طعم نهایی عسل تاثیر می گذارد که این مورد می تواند در برداشت های مختلف عسل منجر به تفاوت در رنگ آن شود .
منابع