هل سبز
معرفی محصول
هل دانهای خوشبو و خوش طعم است که در آشپزی، شیرینی پزی و تهیه شربت از آن استفاده میشود. و در بیشتر غذاهای ایرانی همراه با دیگر ادویهها به کار میرود.. هل سبز به نوعی تازگی اولیه خود را حفظ میکند و با هر بار استفاده همان عطر و بو را دارد. دانه هل تکسو به نوعی بسته بندی شده است که تا آخرین دانه تازه نگه می دارد. هل همانند زعفران از ادویه های گران قیمت محسوب می شود و برای خوش عطر کردن چای هنگام دم کردن از آن استفاده می شود.
نحوه نگهداری
- در جای خشک و خنک و به دور از آفتاب نگهداری شود .
- به صورت باز در کنار چای و یا ادویه های دیگر نگهداری نشود چون ادویه خاصیت جذب کنندگی دارد به همین خاطر عطر و طعم اصلی خود را از دست می دهد .
******
تاریخچه هل
نام علمی: Elettaria cardamomum
نام انگلیسی: Cardamom
هل که اغلب به دلیل عطر و طعم بسیار مطبوعش به عنوان ملکه ادویه ها شناخته می شود، سابقه ای به قدمت نسل بشر دارد. این گیاه به ویژه در شبه قاره هند رایج است . درخاورمیانه و هند، برای طعم دادن به نوشیدنی های گرم مانند چای و قهوه و همچنین شیرینی ها استفاده می شود.، تا مزه گس و تلخ چای را تغییر دهد. هل گیاه خوشبویی است که به صورت خودرو یا پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می روید. به «ملکه طعمها» نیز شناخته میشود. هل در انواع هل سفید، هل سیاه، هل سبز و هل رسمی یافت میشود ولی هل سبز از انواع دیگر مرغوبتر، خوشطعمتر و خوشعطرتر است.
منابع