چای هل کیسهای
معرفی محصول
چای هل تکسو ترکیبی عالی از چای سیاه ممتاز هندوستان و هل خوشعطر است که طعمی دلپذیر و آرامشبخش به شما ارائه میدهد. چای کیسهای هل تکسو تهیه شده از مواد اولیه مرغوب است و در کیسههای لفافدار با استانداردهای روز دنیا بستهبندی میشود.
ترکیبات
چای سیاه CTC ممتاز هندوستان، هل
روش و زمان مصرف
- یک عدد تی بگ را داخل یک فنجان آب 100 درجه قرار داده و 3 الی 5 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
- میتوان این چای را دو ساعت بعد از وعده های غذایی مصرف کرد.
موارد منع مصرف
- مبتلایان به سنگ کیسه صفرا باید قبل از مصرف این چای با پزشک مشورت کنند.
- درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود .
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
******
تاریخچه دانه هل
نام علمی: Elettaria cardamomum
نام انگلیسی: Cardamom
هل گیاه خوشبویی است که به صورت خودرو یا پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می روید و به «ملکه طعمها» نیز شناخته میشود. هل در انواع هل سفید، هل سیاه، هل سبز و هل رسمی یافت میشود ولی هل سبز از انواع دیگر مرغوبتر، خوشطعمتر و خوشعطرتر است. این گیاه به ویژه در شبه قاره هند رایج است و درخاورمیانه و هند، برای طعم دادن به نوشیدنی های گرم مانند چای و قهوه و همچنین شیرینی ها استفاده می شود تا مزه گس و تلخ چای را تغییر دهد.
فواید هل
- دارای خاصیت سم زدایی برای کبد
- کمک به بهبود سرفه و سرماخوردگی
- کمک به کاهش سطح تری گلیسرید خون
- کمک به حفظ تعادل pH و رفع بوی بد دهان
- دارای خاصیت ضد میکروبی
منابع