چای سیاه و گیاه بهلیمو
معرفی محصول
چای سیاه و به لیمو تکسو ترکیبی دلپذیر و تازه از چای سیاه با طعم و عطر به لیمو است. این چای، نوشیدنی ایدهآل برای کسانی است که به دنبال ترکیب طعمهای خاص و آرامشبخش هستند. به لیمو با خواص تسکیندهنده خود، استرس را کاهش داده و به آرامش ذهن و بدن کمک میکند. چای سیاه و به لیمو تکسو فاقد مواد افزودنی شیمیایی بوده و با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید شده است. این چای در بستهبندیهای استاندارد و زیبا عرضه میشود تا طراوت و طعم اصیل آن برای مدت طولانی حفظ شود.
ترکیبات
چای سیاه، بهلیمو
نحوه دم کردن
- به ازای هر 180 سیسی آب، دو قاشق چایخوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف میتوان چای سیاه و گیاه بهلیمو را دم کرد.
برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، 5 دقیقه در دمای 100 درجه سانتیگراد.
برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، 10 دقیقه در دمای 100 درجه سانتیگراد.
موارد منع مصرف
- مقادیر بالای آن در بیماران کلیوی نباید استفاده شود.
- در دوران بارداری و شیردهی با نظر پزشک مصرف شود.
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
******
تاریخچه به لیمو
نام علمی: Aloysia citrodora
نام انگلیسی: Lemon Beebrush
بهلیمو گیاهی بومی آمریکای جنوبی است که بهدلیل برگهای معطر خود با عطر لیمو شناخته میشود. این گیاه از دیرباز در طب سنتی برای تسکین مشکلات گوارشی و رفع اضطراب استفاده میشده است. بهلیمو در قرن 18 میلادی به اروپا معرفی شد و در حال حاضر در بسیاری از مناطق گرمسیری و نیمهگرمسیری کشت میشود.
فواید
به لیمو
- دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی
- بهبود کیفیت خواب
- دارای خاصیت ضدمیکروبی
- کاهش دردهای عضلانی
چای سیاه
- رفع خستگی
- سرشار از آنتیاکسیدان و مبارزه با رادیکال های آزاد
- کاهش کلسترول خون
منابع