شکلات داغ
معرفی محصول
شکلات داغ فوری پاگانی یا همان هات چاکلت جایگزینی مناسب برای چای و قهوه در هنگام صبح و بعد از فعالیت های ورزشی یا سنگین است. تولید آن با آخرین تکنولوژی روز و زیر نظر متخصصان علوم تغذیه انجام گرفته است.
ترکیبات
پودر کاکائو ، پودر پایه شکلات ، پودر شکر ، پودر خامه ای کننده غیر لبنی ، پودر شیر بدون چربی
روش مصرف
- برای آمادهسازی شکلات داغ، کافی است پودر را در مقداری آب جوش حل کرده و پس از حل شدن کامل، 50 تا 80 سیسی آب جوش به آن اضافه کنید. میزان آب اضافی بسته به ذائقه شما و غلظت یا رقیق بودن نوشیدنی مدنظر میتواند متفاوت باشد.
- نیازی به اضافهکردن شکر نیست. شکلات داغ شما آماده است. برای یک تجربه دلپذیرتر، میتوانید آن را با بیسکوییتهای تلخ میل کنید.
- توجه داشته باشید که شکلات بهطور طبیعی حاوی شکر و چربیهای اشباع شده است، بنابراین مصرف بیش از دو فنجان در روز توصیه نمیشود.
سایرتوضیحات
نام انگلیسی: Hot Chocolate
شکلات داغ یکی از محبوبترین نوشیدنیهای جهان است که ریشه در تاریخ طولانی دانههای کاکائو دارد. این نوشیدنی خوشمزه به قرن 16 میلادی و انتقال دانههای کاکائو از قاره آمریکا به اسپانیا برمیگردد. اسپانیاییها نخستین کسانی بودند که شکلات داغ را تهیه کردند و با افزودن کمی شکر و شیر، تلخی کاکائو را متعادل کرده و این نوشیدنی را به طعم محبوب جهانی تبدیل کردند. شکلات بهطور سنتی بهعنوان نوشیدنی در تاریخ 4000 سالهاش در مناطق پست مکزیک و آمریکای مرکزی مصرف میشد. در آن دوران، شکلات داغ یک کالای لوکس بود که بیشتر در اختیار نخبگان ثروتمند و خانوادههای سلطنتی قرار داشت.