دانه فلفل سیاه
معرفی محصول
فلفل سیاه از ادویههای محبوب در ایران و جهان است که معمولا در کنار نمک یکی از پرکاربردترین چاشنیها محسوب میشود دانه فلفل سیاه تکسو در بستهبندی 300 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است.
نحوه نگهداری
- در جای خشک و خنک و به دور از آفتاب نگهداری شود .
- به صورت باز در کنار چای و یا ادویه های دیگر نگهداری نشود چون ادویه خاصیت جذب کنندگی دارد به همین خاطر عطر و طعم اصلی خود را از دست می دهد .
******
تاریخچه فلفل سیاه
نام علمی: Piper nigrum
نام انگلیسی: Black pepper
فلفل سیاه و سفید، هر دو محصول یک گیاه هستند که با برداشت میوه آن در دو زمان مختلف و طی فرآوری متفاوتی به دست میآیند. فلفل سیاه نسبت به انواع دیگر فلفل و چاشنی، تندی کمتری دارد و بیشتر به غذا، عطری دلپذیر میبخشد. از اینرو برای پخت انواع غذا از آن استفاده میشود. فلفل سیاهPiper nigrum L که به عنوان "پادشاه ادویه ها" در نظر گرفته می شود، یک ادویه پرکاربرد است که طعم خود را به غذاها می بخشد و طعم سایر مواد را نیز افزایش می دهد. فلفل سیاه سرشار از ترکیبی به نام پیپرین است. فلفل سیاه بومی سواحل مالابار هند و میوه درختی است که حدود 5 میلی متر قطر (تازه و کاملا بالغ)، قرمز تیره دارد و حاوی هسته ای است که یک دانه فلفل را در بر می گیرد. دانه های فلفل و فلفل آسیاب شده از آنها را می توان به سادگی به عنوان فلفل یا به طور دقیق تر به عنوان فلفل سیاه (میوه نارس پخته و خشک)، فلفل سبز (میوه نارس خشک) یا فلفل سفید (دانه میوه رسیده) توصیف کرد.
منابع