ادویه مخصوص ماهی
معرفی محصول
غذاهای دریایی، مخصوصا ماهی در هنگام پخت بوی زهم بدی دارند. از این رو بیشتر افراد، این مواد غذایی مقوی را از سبد غذایی خود حذف میکنند. بوی زهم غذاهای دریایی را میتوان با چند روش ساده از بین برد و غذای لذیذی درست کرد. ادویهها به راحتی این مشکل را حل میکنند. چاشنی مخصوص ماهی تکسو با ترکیب چندین ادویه معطر و خوش طعم به یاری ما برای پخت غذاهای دریایی آمده است. ادویه مخصوص ماهی تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است. در بسته بندی بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید.
ترکیبات
زردچوبه، زنجبیل، میوه جوز، فوفل، تخم گشنیز، پودر پیاز، پودر جعفری، ریشه جوز، برگ بو، هل سبز، پودرسیر، دارچین، رازیانه، میخک، زیره سیاه، پودر انبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، دارفلفل و ....
روش مصرف
برای تهیه ماهی کافی است، ماهیها را به تکههای دلخواه خرد کرده، ادویه ماهی را به میزان دلخواه روی تکههای ماهی ریخته، پیاز را از قبل خرده کرده و به مواد اضافه کنید، برای طعم بهتر پیشنهاد میشود. آبلیمو را نیز به مخلوط بیافزایید. اجازه دهید تا مواد با ادویهها کاملا ترکیب شوند.
نحوه نگهداری
- در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.
- به صورت باز در کنار چای و یا ادویه های دیگر نگهداری نشود چون ادویه خاصیت جذب کنندگی دارد به همین خاطر عطر و طعم اصلی خود را از دست می دهد.