ادویه فلافل
معرفی محصول
فلافل یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که ویژگی بارز آن، طعم تند و دلنشین میباشد. طعم فلافل بدون ادویه و فلفلهای تند اصلاً کامل نمیشود. این غذا که بهویژه در جنوب کشور محبوب است، به دلیل مزه خاص و جذاب خود در سایر نقاط کشور نیز مورد استقبال قرار گرفته است. نخود، ماده اصلی تشکیلدهنده فلافل است، اما آن چیزی که طعم این غذا را متمایز میسازد، ترکیب ادویههای متنوع و تند آن است. ادویه فلافل تکسو با عطری جنوبی و منحصر به فرد، برای تهیه فلافل و سمبوسه به کار میرود و بهطور ویژه برای تطابق با ذائقه ایرانی، طعمی معتدلتر دارد. این محصول در بستهبندی 80 گرمی مناسب برای مصارف خانگی عرضه شده است و بستهبندی آن بهگونهای طراحی شده که هم برای استفاده خانگی و هم برای حمل و نقل به بیرون از منزل مناسب است. درب بستهبندی بهصورت چرخشی است که امکان تنظیم مقدار ریزش ادویه را برای شما فراهم میآورد.
ترکیبات
زردچوبه، دارچین ، زنجبیل، تخم گشنیز، میوه جوز، هل سبز، زیره سیاه، ، ریشه جوز، برگ بو، فوفل، پودر انبه،میخک، رازیانه، دارفلفل، فلفل سیاه و ...
روش مصرف
به میزان دلخواه از ادویه را به غذا اضافه کنید. مقدار دقیق ادویه بستگی به ذائقه شما دارد، بنابراین میتوانید آن را به دلخواه تنظیم کنید.
نحوه نگهداری
- در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.
- از نگهداری ادویه بهصورت باز در کنار چای یا دیگر ادویهها خودداری کنید، زیرا ادویهها خاصیت جذب رطوبت دارند و ممکن است عطر و طعم اصلی خود را از دست بدهند.