چوب دارچین
معرفی محصول
دارچین تکسو از مزارع سریلانکا تهیه می شود و دارای طبعی گرم و خشک است. دارچین به دو صورت پودری و چوب تازه با توجه به نیاز افراد، مورد استفاده قرار میگیرد. برای سهولت استفاده معمولا از پودر دارچین در تهیه انواع غذاها و کیکها استفاده میشود. از این رو استفاده از چوب دارچین توصیه میشود. پس از پخت کامل غذا میتوان آن را از غذا جدا کرد. چوب دارچین تکسو در بستهبندی 200 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است.
نحوه نگهداری
******
تاریخچه دارچین
نام علمی : Cinnamomum verum
نام انگلیسی: Cinnamon
دارچین درخت کوچکی به ارتفاع پنج تا هفت متر و همیشه سبز است و از تمام قسمتهای آن بوی معطر و مطبوع استشمام میشود.این درخت برگهایی بیضوی دراز و نوکتیز دارد و گلهای سفید رنگ آن که در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر میشوند. رویشگاه دارچین در مناطقی از شرق و جنوب شرق آسیاست و از این مناطق به کشورهای دیگر صادر می شود. به دلیل اهمیت و قیمت بالای این ماده در زمان های گذشته, در باره آن داستان های بسیاری گفته شده که گاه با خرافات نیز همراه بوده است. برای اینكه دارچین خواص و عطر خود را در غذا حفظ كند، پودر آن را در پنج دقیقه آخر به غذا اضافه كنید.
منابع