معرفی محصول: چای ترش «Hibiscus sabdariffa» به نامهای چای روزل، چای قرمز یا چای مکه شناخته میشود. چای ترش، کاسبرگهای خشکشده گل جامائیکا است که طعم ترش و دلپذیری دارد. از این رو به چای ترش، شناخته میشود. این چای خواص دارویی و مفیدی برای سلامت بدن، پوست و مو دارد. این چای رنگ قرمز فوقالعادهای دارد. چای ترش را هم به صورت سرد و هم گرم سرو میکنند. چای ترش خاصیت خنککنندگی دارد و با افزودن چند تکه یخ به آن در تابستان، میتوان به عنوان نوشیدنی سرد از آن استفاده کرد. چای کیسهای ترش تکسو تهیه شده از مواد اولیه مرغوب است و در کیسههای لفافدار با استانداردهای روز دنیا بستهبندی میشود.
ترکیبات: چای ترش.
فواید: چای ترش خواص متنوعی دارد و نوشیدن دو الی سه فنجان از آن در روز توصیه میشود. از خواص بینظیر چای ترش میتوان به معروفترین آن، یعنی کنترل فشار خون بالا اشاره کرد. از طرفی چای ترش ادرارآور است و با کمک به دفع ادرار، موجب کاهش فشار خون میشود. به کاهش وزن کمک میکند و با ایجاد آرامش، از شدت اضطراب و افسردگی میکاهد.
نحوه دم کردن: برای دم کردن چای ترش کیسهای تکسو کافی است، چای کیسهای را دو دقیقه در آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه بگذارید. مدتی صبر کنید تا خوب دم بکشد و میل کنید. محصول بهدلیل طبیعی بودن، اگر در مدت زمان دم شدن روی حرارت غیرمستقیم باشد یا به نوعی از سرد شدن آن جلوگیری شود، میتوان خواص بیشتری از آن دریافت کرد.
نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
سایر توضیحات: مصرف چای ترش در دوران بارداری یا افرادی با بیماری خاص بدون مشورت پزشک، توصیه نمیشود.