گلپر
معرفی محصول
گلپر را پودر می کنند و به عنوان ادویه به طور مستقیم یا همراه با سایر ادویهها در ترشی یا در غذا میریختند. گیاه گلپر در غذاهای ایرانی و ایتالیایی به وفور مورد استفاده قرار میگیرد. پودر گلپر در سوپها نیز استفاده شده و قبل از سرو کردن برخی میوهها روی آنها پاشیده میشود. گلپر همچنین در سالادهای مختلف از جمله در تایلند و روسیه به کار میرود. پودر گلپر تکسو از گچسر ، شمال تامین شده و در بستهبندی 250 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است.
نحوه نگهداری
******
تاریخچه گلپر
نام علمی: Heracleum persicum
نام انگلیسی: Heracleum persicum
گیاهی است علفی چند ساله که معمولاً با نام های گلپر یا گلپر ایرانی شناخته می شود و بویی شبیه به بادیان دارد. بومی ایران، عراق و ترکیه است و بیشتر در زیستگاه های آشفته و نیمه طبیعی می روید. بر خلاف سایر علف های هرز غول پیکر، وقتی تولید مثل جنسی ناموفق است، می تواند به صورت رویشی تکثیر شود. به دلیل اندازه بزرگ (ارتفاع 1.5-3 متر) و رشد شدید، به طور بالقوه می تواند ترکیب پوشش گیاهی یک اکوسیستم را تغییر دهد.
منابع