چای سیاه و گیاه بهلیمو
معرفی محصول
چای سیاه و به لیمو تکسو ، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمایی است. بهمنظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تکسو از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه استفاده میکند. چای سیاه و گیاه بهلیمو تکسو در بستهبندی قوطی شکل زیبا عرضه میشود. مزیت این بستهبندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانیتر تازه نگه میدارد.
ترکیبات
چای سیاه، بهلیمو
نحوه دم کردن
به ازای هر 180 سیسی آب، دو قاشق چایخوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف میتوان چای سیاه و گیاه بهلیمو را دم کرد.
برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، 5 دقیقه در دمای 100 درجه سانتیگراد.
برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، 10 دقیقه در دمای 100 درجه سانتیگراد.
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
******
تاریخچه به لیمو
نام علمی: Lemon verbena
نام انگلیسی: Lemon Beebrush
گیاه به لیمو بومی آرژانتین و شیلی است. این درختچه ای چوبی است که برگ های سبز نیزه ای براق (به طول 3-4 اینچ) تولید می کند که دارای عطر قوی (بدون له شدن) و طعم لیمو است.
فواید
به لیمو
چای سیاه
منابع
https://www.healthline.com/nutrition/10-herbal-teas#TOC_TITLE_HDR_3