جستجو

مخلوط چای سفید و سبز

کد محصول: 1401021
577,700 ریال
ترکیبات: چای سبز و چای سفید | وزن: 100 گرم
قابلیت دسترسی: 222 در انبار
+ -

معرفی محصول: چای سفید، چای اشرافی پرطرفداری است که از برگ‌های تازه جوانه زده چای، یا همان گياه کامليا به‌دست می‌آید. غنچه‌های چای، کرک‌هایی دارد که وقتی خشک می‌شوند به رنگ سفید درمی‌آیند و حالت مخملی نقره‌ای رنگ دارد. به‌همین دلیل به نام «چای سفید» نام‌گذاری شده ‌است. هرچند که دم کرده آن، زرد کم‌رنگ است. چای سفید مقدار کافئین بسیار پایین و طعمی شیرین دارد. ترکیب چای سبز و سفید باهم طعمی فوق‌العاده دارد. چای سبز و سفید تکسو، به‌خاطر وجود چای سفید طعم شیرین لطیف دارد و حالت گس و تلخ ندارد. با نوشیدن این چای، از خاصیت جادویی هردو چای سبز و چای سفید بهره‌مند می‌شوید. این چای، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمایی است. به‌منظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تکسو از بهترین و با کیفیت‌ترین مواد اولیه استفاده می‌کند. چای سفید و سبز تکسو در بسته‌بندی قوطی شکل زیبا عرضه می‌شود. مزیت این بسته‌بندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانی‌تر تازه‌ نگه می‌دارد.

ترکیبات: چای سفید و سبز.

فواید: چای سفید و سبز غنی از آنتی‌اکسیدان‌، ویتامین B، منیزیم، منگنز، مقادیر پایینی کافئین و ... هستند و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند. اگر قصد کاهش وزن و تناسب اندام دارید، این چای در کنار رژیم مناسب و ورزش به کاهش وزن شما کمک می‌کند، متابولیسم را افزایش می‌دهد و قند خون را پایین می‌آورد. نوشیدن این چای برای سلامت پوست و مو نیز توصیه می‌شود. چای سفید سرشار از ویتامین A است که به از بین بردن خشکی چشم و درمان شب کوری کمک می‌کند. چای سبز آنتی‌اکسیدان‌ دارد که متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد و به کم شدن اشتها نیز کمک می‌کند. این امر باعث می‌شود که چای سبز به طور طبیعی باعث کاهش وزن شود. همچنین آنتی‌اکسیدان‌های چای سبز با رادیکال‌های آزاد در بدن مقابله می‌کند و به‌جلوگیری از بیماری‌های مرتبط با افزایش سن کمک شایانی می‌کند. چای سبز حاوی مقادیری کافئین نیز است که انرژی از دست رفته روز را فراهم می‌کند

 نحوه دم کردن: به ازای هر 180 سی‌سی آب، دو قاشق چای‌خوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف می‌توان چای سفید و سبز را دم کرد. برای چشیدن طعمی مطلوب‌تر، بهتر است چای را روی حرارت مستقیم قرار ندهید.

برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، سه دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتی‌گراد.

برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، هفت دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتی‌گراد.

نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.