ادویه تندوری
معرفی محصول
ادویه تندوری از ترکیب چند نوع ادویه تند و خوش رنگ تهیه شده است. مخلوط آنها با هم طعم نسبتا تند و دلچسبی دارد و به ذائقه ما ایرانی بسیار خوشایند است. برای طبخ انواع گوشت و مرغ کاربرد دارد. تندور در واقع ظرف محلی است که در آن کباب درست میکنند. برای اولین بار یک آشپز هندی، این ادویه را همراه با مرغ در تندور کباب کرد. از این رو این چاشنی به ادویه تندوری معروف است. تندوری یک چاشنی نسبتا تند است که برای پخت انواع خوراک مرغ، انواع خورش، سوپ، جوجه کباب و انواع سرخ کردنیها استفاده میشود. ولی بیشترین کاربرد آن در تهیه جوجه کباب است. ادویه تندوری تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که کاملا حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار است. در بسته بندی بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید.
ترکیبات
فلفل قرمز، دارچین، تخم گشنیز، پاپریکا، زیره سبز، شنبلیله، فلفل سیاه، زردچوبه، هل سبز، پودر زنجبیل، پودرسیر، میخک، میوه جوز و ...
روش مصرف
بهمیزان لازم از ادویه به غذایتان اضافه کنید. البته مقدار را مشخص نکردیم تا شما بر اساس ذائقه خود کم یا اضافه کنید.
نحوه نگهداری