آویشن
معرفی محصول
گیاه آویشن از خانواده نعناعیان و از بستگان مرزنجوش است. در سراسر جهان کشت شده و از برگهای خشک شده آن اغلب به عنوان چاشنی در آشپزی استفاده میشود. آویشن تکسو نیز از برگها و گلهای خشک شده آویشن در شهر شیراز و تفرش تهیه میشود. آویشن یک گیاه خوشبو با عطر و طعم خاص است که با افزودن آن به گوشت و مرغ، عطری فوقالعاده به غذا میدهد. از این ادویه برای پخت انواع غذا استفاده میشود و به عنوان ادویه پایه در تهیه غذاهای ایتالیایی و پخت انواع پیتزا، لازانیا و ... مورد استفاده قرار میگیرد. آویشن تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است. در بسته بندی بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید.
ترکیبات
پودر گیاه آویشن
روش مصرف
بهترین زمان افزودن آویشن به غذا، 15 دقیقه آخر پخت است. برای طعمدهندگی بیشتر نیز پیشنهاد میشود.
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک، دور از نور آفتاب و در ظرف بسته نگهداری شود.