آویشن
معرفی محصول
آویشن تکسو نیز از برگها و گلهای خشک شده آویشن در شهر شیراز و تفرش تهیه میشود. آویشن یک گیاه خوشبو با عطر و طعم خاص است که با افزودن آن به گوشت و مرغ، عطری فوقالعاده به غذا میدهد. از این ادویه برای پخت انواع غذا استفاده میشود و به عنوان ادویه پایه در تهیه غذاهای ایتالیایی و پخت انواع پیتزا، لازانیا و ... مورد استفاده قرار میگیرد. آویشن تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است. در بسته بندی بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید.
نحوه نگهداری
******
تاریخچه آویشن
نام علمی: Thymus
نام انگلیسی: Thymes
گیاه آویشن از خانواده نعناعیان و از بستگان مرزنجوش است. در سراسر جهان کشت شده و از برگهای خشک شده آن اغلب به عنوان چاشنی در آشپزی استفاده میشود. آویشن گیاهی مدیترانه ای است. رایج ترین گونه آن Thymus vulgaris است آویشن متعلق به خانواده Labiatae (Lamiaceae)، سرده Thymus و بومی کشورهای حوزه مدیترانه غربی است. آب و هوای آن گرم معتدل و کوهستانی است. در برابر یخبندان و خشکسالی مقاوم است، اما غرقابی یا رطوبت بیش از حد محیط را ندارد.
منابع