سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

عسل ژل رویال

بسته بندی 500 گرمی
برند: تکسو
موجودی: 2196 در انبار
کد محصول: 41055
745٬000 تومان

عسل ژل رویال

معرفی محصول

عسل ژل رویال تکسو ترکیبی فوق العاده از عسل چهل گیاه و ژل رویال می باشد که در فصل بهار و تابستان برداشت می شود.

ترکیبات

 عسل چهل گیاه ، ژل رويال

روش مصرف

میزان مصرف آن در حالت طبیعی برای بزرگسالان روزانه ۵۰-۷۰ گرم و برای کودکان بالای شش سال روزانه ۲۰-۳۰ گرم است.

درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود .

نحوه نگهداری

در جای خشک و خنک خارج از یخچال نگهداری شود.

******

تاریخچه ژل رویال

نام انگلیسی: Royal Jelly

ژل رویال یک ترشح غددی سفید متمایل به زرد است و طعم ترش ژلاتینی و چسبناک، با بوی خاص است که از غدد بزاقی هیپوفارنکس و فک پایین یک پرستار جوان (زنبورهای سن بین 5 تا 14 روز) تولید می شود. ژل رویال غذای انحصاری برای همه لاروهای زنبور عسل است، از خروج  تخم تا روز سوم زندگی. لاروهایی که برای تبدیل شدن به ملکه انتخاب می شوند تا پنجمین روز زندگی لارو (زمانی که سلول در آن عمل می شود) با ژل رویال تغذیه می شوند و سپس ژل رویال برای تغذیه ملکه زنبور عسل در طول عمر خود به عنوان خوراک اختصاصی باقی می ماند. علاوه بر این، ژل رویال همچنین تأثیر قابل توجهی بر طول عمر دارد: یک زنبور کارگر حدود 45 روز زندگی می کند، در حالی که یک زنبور ملکه می تواند تا 5 سال زندگی کند که در طی آن قادر است در یک روز معادل وزن خود تخم ریزی کند. استفاده از ژل رویال به عنوان یک محصول عملکردی و تقویت کننده سلامت از اوایل دهه 60 مورد بررسی قرار گرفت.

فواید ژل رویال

  • حاوی آب، کربوهیدرات، پروتئین، چربی، ویتامین B و مواد معدنی کمیاب است.
  • اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.
  • با کاهش فشار خون از قلب و سیستم گردش خون شما محافظت کند.
  • کمک به کاهش قند خون با کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب
  • افزایش سطح تولید کلاژن در پوست
  • محافظت در برابر آسیب‌های پوستی مرتبط با قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش

فواید عسل

  • ترکیبات عسل دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، ضد التهابی
  • حاوی انواع مواد مغذی است
  • سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک
  • کمک به کاهش فشار خون، بهبود سطح چربی خون
  • باعث التیام زخم ها و سوختگی ها
  • بر روی حدود 60 گونه باکتری، برخی از گونه های قارچ و ویروس ها اثر مهاری دارد

سایر توضیحات

شکرک عسل : عسل عمدتاً از دو قند طبیعی فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است، وقتی که نسبت گلوکز به فروکتوز در عسل بالا باشد، احتمال شکرک زدن افزایش می‌یابد. همچنین کاهش دما منجر به کاهش فعالیت آنزیم دیاستاز می‌گردد که این آنزیم نقش مهمی در تبدیل گلوکز به فروکتوز دارد و هنگامی که دما پایین می‌آید، فعالیت این آنزیم کاهش پیدا می‌کند که در نتیجه منجر به شکرک زدن عسل می‌شود.

رنگ و طعم عسل : رنگ عسل از زرد روشن تا قرمز تیره متغیر می باشد ، مناطق جغرافیایی ، شرایط آب و هوایی و گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه کرده است در رنگ و طعم نهایی عسل تاثیر می گذارد که این مورد می تواند در برداشت های مختلف عسل منجر به تفاوت در رنگ آن شود .

منابع

 

مشخصات محصولات
مشخصاتمقدار
شماره پروانه بهداشت1000ظ20
وزن500 گرم
نوع بسته بندیظرف پت و جعبه
ابعاد بسته بندی11.5*7
ترکیباتعسل چهل گیاه ، ژل رویال
برچسب های محصول
بیشترین کالاهای خریداری شده با این کالا
1401009

چای بلوبری کیسه‌ای

چای سیاه گرانوله ،بسته بندی‌ 25 عددی
110٬000 تومان
1401012

چای سیاه کله مورچه

چای سیاه گرانوله (سی تی سی) (CTC)
199٬500 تومان
1401025

چای کرن بری کیسه‌ای

چای سیاه گرانوله ،بسته بندی‌ 25 عددی
139٬000 تومان
1401016

چای بهار نارنج کیسه‌ای

چای سیاه گرانوله ،بسته بندی‌ 25 عددی
108٬000 تومان