عسل ژل رویال
معرفی محصول
عسل ژل رویال تکسو ترکیبی فوق العاده از عسل چهل گیاه و ژل رویال می باشد که در فصل بهار و تابستان برداشت می شود.
ترکیبات
عسل چهل گیاه ، ژل رويال
روش مصرف
میزان مصرف آن در حالت طبیعی برای بزرگسالان روزانه ۵۰-۷۰ گرم و برای کودکان بالای شش سال روزانه ۲۰-۳۰ گرم است.
درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود .
نحوه نگهداری
در جای خشک و خنک خارج از یخچال نگهداری شود.
******
تاریخچه ژل رویال
نام انگلیسی: Royal Jelly
ژل رویالRJ یک ترشح غددی سفید متمایل به زرد است و طعم ترش ژلاتینی و چسبناک، با بوی خاص است که از غدد بزاقی هیپوفارنکس و فک پایین یک پرستار جوان (زنبورهای سن بین 5 تا 14 روز) تولید می شود. RJ غذای انحصاری برای همه لاروهای زنبور عسل است، از خروج تخم تا روز سوم زندگی. لاروهایی که برای تبدیل شدن به ملکه انتخاب می شوند تا پنجمین روز زندگی لارو (زمانی که سلول در آن عمل می شود) با RJ تغذیه می شوند و سپس RJ برای تغذیه ملکه زنبور عسل در طول عمر خود به عنوان خوراک اختصاصی باقی می ماند. علاوه بر این، RJ همچنین تأثیر قابل توجهی بر طول عمر دارد: یک زنبور کارگر حدود 45 روز زندگی می کند، در حالی که یک زنبور ملکه می تواند تا 5 سال زندگی کند که در طی آن قادر است در یک روز معادل وزن خود تخم ریزی کند. استفاده از RJ به عنوان یک محصول عملکردی و تقویت کننده سلامت از اوایل دهه 60 مورد بررسی قرار گرفت.
فواید ژل رویال
فواید عسل
سایر توضیحات
شکرک عسل : عسل به دلیل خواص فیزیکی خود به سمت تبلور طبیعی گرایش پیدا می کند، زیرا محلول قندی فوق اشباع است. عسل عمدتاً از دو قند طبیعی فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است. کاهش دما منجر به افزایش آنزیم دیاستاز میگردد که عامل اصلی شکرک زدن عسل می باشد.
رنگ و طعم عسل : رنگ عسل از زرد روشن تا قرمز تیره متغیر می باشد ، مناطق جغرافیایی ، شرایط آب و هوایی و گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه کرده است در رنگ و طعم نهایی عسل تاثیر می گذارد که این مورد می تواند در برداشت های مختلف عسل منجر به تفاوت در رنگ آن شود .
منابع