قهوه موکا
معرفی محصول
قهوه موکا به ایتالیایی موکاچینو Mocaccino، نوع شکلاتی کافه لاته است. قهوه موکا فوری پاگانی به دلیل ترکیب شدن با شیر، فوم و پودر شکلات طعمی استثنایی را برای شما به ارمغان میآورد و یکی از لذیذترین نوشیدنیهای فصل پاییز و زمستان شناخته میشود. این نوشیدنی معمولا بهصورت گرم و بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه میشود اما به آن شکلات شیرین غالباً به شکل پودر کاکائو اضافه میکنند. تولید آن با آخرین تکنولوژی روز و زیر نظر متخصصان علوم تغذیه انجام گرفته است.
ترکیبات
پودر دانه قهوه AA، شکر طبیعی، حجم دهنده، فوم خشک، شیر بدون چربی، پودر شکلات
روش مصرف
- برای تهیه قهوه موکا، کافی است پودر قهوه را در مقداری کم آب جوش حل کنید. پس از حل شدن کامل پودر در آب، میتوانید 50 تا 80 سیسی آب جوش دیگر اضافه کنید، بسته به ذائقهتان و میزان غلظت نوشیدنی مورد نظر.
- برای سرو قهوه موکا، میتوانید از فنجان 220 سیسی یا لیوان آیریش استفاده کنید. برای تزئین سطح موکا، از خامه زده شده بهره ببرید.
- نیازی به اضافه کردن شکر نیست، زیرا شکلات تلخ و خامه میتوانند طعم مطلوبی را به نوشیدنی ببخشند.
بهترین زمان مصرف قهوه بین ساعت 9 تا 11 صبح است.
سایر توضیحات
نام انگلیسی: Caffè mocha
کافه موکا (mɒkə) یا موکاچینو یک نوشیدنی گرم با طعم شکلاتی است که ترکیبی از قهوه، شکلات و شیر است. این نام از شهر موکا یمن گرفته شده که از مراکز تاریخی تجارت قهوه بوده است. مصرف قهوه که بیش از 1200 سال در جوامع بشری حضور داشته، ابتدا از شمال شرقی آفریقا آغاز شده و در قرن پانزدهم به خاورمیانه و اروپا رسید. امروزه قهوه پس از نفت، دومین کالای باارزش در جهان بوده و به یکی از محبوبترین نوشیدنیها در سراسر دنیا تبدیل شده است.