انسانها از دوران باستان، از عسل بهدلیل خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی آن استفاده میکردند. در حقیقت یونانیان، رومیها و مصریها خواص عسل طبیعی را که ارسطو نیز در سال ۳۸۴ پیش از میلاد به آن اشاره کرده است، ثبت کردهاند. هرجا سخن از تغذیه و سلامتی انسان شده است، نام عسل هم به میان میآید. ماده اصلی عسل شهد گل است و زنبورهای عسل بعد از جمع آوری شهد، آن را به عسل تبدیل میکنند. عسل به عنوان یک هدیه ارزشمند طبیعت برای انسان شناخته میشود. عسل میتواند جایگزین قند در وعده های غذایی باشد که یک انتخاب عالی است.استفاده از عسل فرآوری شده و بدون قند، میتواند منجر به فواید طولانی مدت شود. عسل حاوی مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، فسفات، سدیم، کلر، پتاسیم و منیزیم است. کارشناسان زنبورداری این گونه میگویند که برای تولید ۴۵۰ گرم عسل، تقریبا ۶۰ هزار زنبور، به حدود دو میلیون گل سر میزنند (حدود ۸۸۵۰ کیلومتر) تا شهد کافی برای تولید این مقدار عسل را استخراج نمایند.
ما در تکسو انواع عسل طبیعی را تهیه کردهایم، تا شیرینی و سلامت را همزمان در سبد غذاییتان داشته باشید. کافی است با مراجعه به وبسایت تکسو، عسل مورد علاقه خود را انتخاب کنید و از خواص بینظیر آن مطلع شوید. در ادامه با عسلهای تکسو آشنا میشویم.
عسل بادام، عسل سیاه دانه، عسل هانی کرم، عسل و زعفران، عسل کوهستان، عسل اسطوخودوس، عسل کلپوره، عسل زرشک، عسل عناب، عسل ژل رویال و استیک عسل.