قهوه لته
معرفی محصول
قهوه لته فوری پاگانی با طعم وانیل ترکیبی جذاب و منحصربه فردی را به همراه دارد که می تواند یک نوشیدنی عالی برای شروع روز و یا یک نوشیدنی گرم و دلچسب برای یک بعد از ظهر خوب باشد. تولید آن با آخرین تکنولوژی روز و زیر نظر متخصصان علوم تغذیه انجام گرفته است.
ترکیبات
یک شات قهوه اسپرسو ، شکر طبیعی، شیر، فوم خشک شیر ، وانیل
روش مصرف
برای آماده نمودن محصول لته، کافی است پودر فوری لته را در مقدار کمی آب جوش حل نمایید، بعد از حل کامل پودر در آب ، می توانید در حدودد 50 تا 80 سی سی آب جوش را بنا بر ذائقه خود و غلظت یا رقیق بودن نوشیدنی مطلوب به لته خود اضافه نمایید.
بهترین زمان مصرف
بهترین زمان مصرف قهوه بین ساعت 9 تا 11 صبح است.
******
سایرتوضیحات
نام انگلیسی: coffee latte
قهوه لته (به ایتالیایی: caffè e latte) یک نوشیدنی خوشطعم با پایه قهوه است که از ترکیب قهوه اسپرسو و شیر تهیه میشود. واژه «کافه» به معنای قهوه و «لته» به معنای شیر است. برای تهیه این نوشیدنی، قهوه اسپرسو را با شیر داغ یا جوشیده ترکیب کرده و روی آن را با کف شیر میپوشانند. قهوه لته معمولاً در فنجان یا لیوان شیشهای بلند سرو میشود.
تفاوت اصلی قهوه لته با کاپوچینو در نسبت قهوه به شیر است. در کاپوچینو، این نسبتها مساوی است، در حالی که در کافه لته نسبت قهوه به شیر یک به سه است. علاوه بر این، در کاپوچینو استفاده از اسپرسو الزامی است، اما در کافه لته این امر اختیاری است.