استیک عسل
معرفی محصول
خیلی وقتها استفاده از عسل، سخت و دشوار است. چرا که بهخاطر حالت چسبندگی که دارد یا به قاشق میچسبد یا روی میز و سفره میریزد و پاک کردن آن بسیار دشوار است. از این رو شرکت تکسو محصول جدیدی برای رفع این مشکل راهی بازار کرده است. «استیک عسل تکسو» با بسته بندی جدید و فوقالعاده، استفاده از عسل را برای ما بسیار ساده و لذتبخش کرده است. دیگر لازم نیست، نگران ریختن عسل روی سطوح باشیم. استیک عسل تکسو را میتوان بهراحتی و بدون نگرانی درون کیف گذاشت و به گردش و پیک نیک رفت و حتی در محل کار و مدرسه از آن استفاده کرد. عسل این استیکها، عسل چهل گیاه است که بسیار مفید است و . عسل چهل گیاه، یا عسل چندگیاه از شهد گلهای مختلف درست میشود. معمولا در بهار یا اوایل تابستان که گلهای بسیاری میرویند، درست میشود.
ترکیبات
عسل چهل گیاه
روش مصرف
درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود .
نحوه نگهداری
در جای خشک و خنک خارج از یخچال نگهداری شود.
******
تاریخچه عسل
نام انگلیسی:Honey
عسل یک محصول طبیعی است که از شهد گل ها توسط زنبورهای عسل Apis mellifera ؛ خانواده: Apidae تشکیل می شود. از زمان های قدیم یعنی نزدیک به 5500 سال پیش مورد استفاده انسان ها بوده است.اکثر جمعیت باستانی، از جمله یونانی ها، چینی ها، مصری ها، رومی ها، مایاها و بابلی ها، عسل را هم برای اهداف تغذیه ای از آن مصرف می کردند. عسل نیازی به نگهداری در یخچال ندارد، هرگز فاسد نمیشود و همچنین میتوان آن را بدون باز کردن در دمای اتاق در جای خشک نگهداری کرد. امروزه تقریباً 300 نوع عسل شناخته شده است.این گونه ها مربوط به انواع مختلف شهد است که توسط زنبورهای عسل جمع آوری می شود. ترکیب اصلی عسل کربوهیدرات هایی است که 95 تا 97 درصد وزن خشک آن را تشکیل می دهند. علاوه بر این، عسل شامل ترکیبات اصلی مانند پروتئین ها، ویتامین ها، اسیدهای آمینه، مواد معدنی و اسیدهای آلی است .عسل خالص همچنین شامل فلاونوئیدها، پلی فنول ها، ترکیبات کاهنده، آلکالوئیدها، گلیکوزیدها، گلیکوزیدهای قلبی، آنتراکینون و ترکیبات فرار. مونوساکاریدها (فروکتوز و گلوکز) مهمترین قندهای عسل هستند و ممکن است در بیشترین تأثیرات تغذیه ای و فیزیکی عسل نقش داشته باشند.علاوه بر مونوساکاریدها، مقادیر کمتری از دی ساکاریدها (ساکارز، گالاکتوز، ...)، تری ساکاریدها (ملزیتوز، مالتوتریوز، ...)، و الیگوساکاریدها در عسل وجود دارند .
فواید عسل
- ترکیبات عسل دارای اثرات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، ضد التهابی
- حاوی انواع مواد مغذی است
- سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک
- کمک به کاهش فشار خون، بهبود سطح چربی خون
- باعث التیام زخم ها و سوختگی ها
- بر روی حدود 60 گونه باکتری، برخی از گونه های قارچ و ویروس ها اثر مهاری دارد
سایر توضیحات
شکرک عسل : عسل به دلیل خواص فیزیکی خود به سمت تبلور طبیعی گرایش پیدا می کند، زیرا محلول قندی فوق اشباع است. عسل عمدتاً از دو قند طبیعی فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است. کاهش دما منجر به افزایش آنزیم دیاستاز میگردد که عامل اصلی شکرک زدن عسل می باشد.
رنگ و طعم عسل : رنگ عسل از زرد روشن تا قرمز تیره متغیر می باشد ، مناطق جغرافیایی ، شرایط آب و هوایی و گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه کرده است در رنگ و طعم نهایی عسل تاثیر می گذارد که این مورد می تواند در برداشت های مختلف عسل منجر به تفاوت در رنگ آن شود .
منابع