خاستگاه فلافل، کشورهای عربی است؛ آنطور که جنوبیها میگویند فلافلی که در ایران رواج پیدا کرده، همان سبک لبنانی است که ابتدا به خوزستان و سپس به شهرهای دیگر ایران وارد شده است. اما این ورود بهقدری ریشهدار و عمیق است که حالا فلافل به محبوبترین غذاهای خیابانی مشهور شده است. یکی از علت محبوب شدن فلافل بندری در ایران، بهخصوص در مناطق جنوب کشور، این است که طرز تهیه آن بسیار آسان است. همچنین مزه تند آن که بسیار با ذائقه ما جور است. در واقع طعم دهنده و چاشنی اصلی این غذا ادویه مخصوص است. پس در تهیه فلافل بندری، از ادویه فلافل تکسو غافل نشوید و به مقدار زیاد از آن استفاده کنید.
ادویه فلافل تکسو در بستهبندی 80 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است. در بسته بندی، بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
مواد لازم: نخود خیس شده 500 گرم، سیر چهار حبه، آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری، نمک، فلفل، ادویه فلافل تکسو به میزان لازم.
طرز تهیه: نخود را دو روز قبل شسته و در آب بخیسانید، سپس آن شسته و آبکش کنید. نخودها را روی یک پارچه نخی پهن کنید تا آب آن گرفته شود، سپس به همراه چهار حبه سیر دو تا سه بار چرخ کنید. ادویه فلافل تکسو را به مخلوط نخود و سیر چرخ شده افزوده و خوب هم بزنید. تابه گودی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود. فلافل را با قالب مخصوص برداشته و داخل روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. فلافل شما حاضر است. آن را در ظرف سرو بچینید و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.