چای سیلان و گل محمدی
معرفی محصول
چای سیلان از بهترین و تازهترین چای سریلانکا و از مرغوبترین گل محمدی استفاده شده است. این چای، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمیایی است. بهمنظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تکسو از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه استفاده میکند. چای سیلان و گل محمدی تکسو در بستهبندی قوطی شکل زیبا عرضه میشود. مزیت این بستهبندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانیتر تازه نگه میدارد.
ترکیبات
چای سیاه شکسته سیلان ،گل محمدی
روش مصرف
به ازای هر 180 سیسی آب، دو قاشق چایخوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف میتوان چای سیلان و گل محمدی را دم کرد.
برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، پنج دقیقه در دمای 85 درجه سانتیگراد.
برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، 10 دقیقه در دمای 85 درجه سانتیگراد.
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
******
تاریخچه چای شکسته سیلان
نام انگلیسی : seylon tea
چای سیلان تولید شده در ارتفاعات سریلانکا می باشد . مانند سایر انواع چای ، از برگ های خشک و فرآوری شده گیاه چای ، Camellia sinensis تهیه می شود. از نظر طعم کمی متفاوت نسبت به انواع مختلف آن است. نت مرکبات و طعم کامل چای به دلیل شرایط محیطی منحصر به فرد است که در آن رشد می کند. سیلان نام قدیم کشور سریلانکا بوده است و به همین دلیل، آن را چای سیلان می نامند. اولین محموله چای سیلان در سال ۱۸۷۳ به انگلیس رسید و به این ترتیب، راه را برای صادرات جهانی این چای هموار کرد.
فواید
چای سیلان
گل محمدی
منابع