معرفی محصول: چای سفید، چای اشرافی پرطرفداری است که از برگهای تازه جوانه زده و جوانههای چای یا همان گياه کامليا بهدست میآید. کرکهای سفيد رنگی بر روی اين جوانهها وجود دارد که آنها را از بقيه برگها متمايز میکند. در فصل بهار که غنچهها هنوز باز نشدهاند، آنها را میچینند و قبل از خشک شدن برگها، آنها را بخار میدهند. غنچههای چای، کرکهایی دارد که وقتی خشک میشوند به رنگ سفید در میآیند و حالت مخملی نقرهای رنگ دارد. بههمین دلیل به نام «چای سفید» نامگذاری شده است. هرچند که دم کرده آن، زرد کمرنگ است. چای سفید مقدار کافئین بسیار پایین و طعمی شیرین دارد. چای سفید پس از برداشت، به مدت دو الی سه روز پلاسیده میشود و اکسيداسيون طبيعی آن، حدودا دو روز است. چای سفید، گرانترین محصول گیاه چای است. این چای، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمایی است. بهمنظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تکسو از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه استفاده میکند. چای سفید تکسو در بستهبندی قوطی شکل زیبا عرضه میشود. مزیت این بستهبندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانیتر تازه نگه میدارد.
ترکیبات: چای سفید.
فواید: اين نوشیدنی مغذیترين محصول گياه چای است و تمامی آنتیاکسيدانهای مربوط به گیاه چای، در اين برگ وجود دارد. در تقويت سيستم ايمنی بسيار موثر است. برای سلامت کلی بدن و تناسب اندام فواید بسیاری دارد. به کاهش آسیبهای پوستی ناشی از استرس، رژیم غذایی و نور خورشید کمک میکند. سرشار از ویتامین A است که به از بین بردن خشکی چشم و درمان شب کوری کمک میکند. بیشترین درصد آنتی اکسیدان و فلاونوئید را حتی بیشتر از چای سبز دارد و بدن را در مقابل رادیکالهای آزاد محافظت میکند. این چای دارای کمترین درصد کافئین چای است و نوشیدن آن، در هر زمان از روز پیشنهاد میشود.
نحوه دم کردن: به ازای هر 180 سیسی آب، دو قاشق چایخوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف میتوان چای سفید را دم کرد. برای چشیدن طعمی مطلوبتر، بهتر است چای را روی حرارت مستقیم قرار ندهید.
برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، سه دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتیگراد.
برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، هفت دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتیگراد.
نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.