معرفی محصول: چای اولانگ نوعی چای است که با فرآوری خاص از گیاه «کاملیا سیننسیس» بهدست میآید. پس از چیدن چای از مزرعه، وارد مرحله اکسیداسیون میشود. مرحله اکسیداسیون اولانگ، حدود دو الی سه روز طول میکشد. پس از آن وارد مرحله لول کردن و خشک شدن میشود. این چای، طعمی مابین چای سیاه و چای سبز دارد. اولانگ بهمعنی اژدهای سیاه است. چای اولانگ تکسو، بهترین نوع آن در بازار است. میتوانید تا سه مرتبه، این چای را دم کرده و مجددا استفاده کنید. این چای، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمایی است. بهمنظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تکسو از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه استفاده میکند. چای اولانگ تکسو در بستهبندی قوطی شکل زیبا عرضه میشود. مزیت این بستهبندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانیتر تازه نگه میدارد.
ترکیبات: چای اولانگ.
فواید: برگهای اولانگ سرشار از آنتی اکسیدان، کلسیم، منیزیم، مس، کاروتن، سلنیم، پتاسیم، اسیدفولیک، نیاسین آمید، ویتامین A. C. K، ویتامینهای گروه B و ترکیبی از ماتچین و کافئین هستند که با رادیکالهای آزاد مقابله میکنند. این چای، خواص درمانی بسیاری دارد. از جمله این خواص میتوان بهبهبود عملکرد ذهنی بهخاطر داشتن کافئین، تقویت حافظه، سلامت قلب، سلامت پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی بدن و ... اشاره کرد. چای اولانگ در افزایش سوخت و ساز بدن بسیار موثر است و بهشکستن ساختار چربیها، کمک بسیاری میکند.
نحوه دم کردن: به ازای هر 180 سیسی آب، دو قاشق چایخوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف میتوان چای اولانگ را دم کرد. برای چشیدن طعمی مطلوبتر، بهتر است چای را روی حرارت مستقیم قرار ندهید.
برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، سه دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتیگراد.
برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، هفت دقیقه در دمای 75 تا 80 درجه سانتیگراد.
نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.