ادویه کاری خورشتی
معرفی محصول
ادویه کاری یک ادویه ترکیبی است که از هند نشات میگیرد. کاری در لغت به معنی چاشنی یا سس برای برنج است. با توجه به این که طبع اکثر ترکیبات آن گرم و خشک است، ادویه کاری هم طبعی گرم و خشک دارد. در بسیاری از غذاها برای گرفتن بوی مرغ، گوشت و یا طعمدهی از پودر کاری استفاده میشود. پودر کاری نه فقط در مورد گوشت بلکه برای طعمدهی به سبزیجات پخته شده نیز بسیار مناسب است. این ادویه به سالاد سبزیجات و مرغ سوخاری هم طعم خوبی میدهد. پودر کاری تکسو در بستهبندی 400 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است.
ترکیبات
زردچوبه، دارچین، زنجبیل، تخم گشنیز، هل سبز، میوه جوز، زیره سیاه، برگ بو، ریشه جوز، فوفل، میخک، رازیانه، دارفلفل، فلفل سیاه و ...
روش مصرف
به میزان لازم از ادویه به غذایتان اضافه کنید. البته مقدار را مشخص نکردیم تا شما بر اساس ذائقه خود کم یا اضافه کنید.
نحوه نگهداری