سیر
معرفی محصول
سیر به خاطر عطر و طعم منحصر به فرد خود طرفداران زیادی در بین مردم سراسر دنیا دارد. با این وجود عطر سیر برای بعضی افراد ناخوشایند است. پودر سیر عطر کمتری نسبت به سیر تازه دارد و استفاده از آن راحتتر و سادهتر است. از پودر سیر در تهیه انواع غذا میتوان استفاده کرد. پودر سیر تکسو از همدان تامین شده و در بستهبندی 400 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است.
نحوه نگهداری
******
تاریخچه سیر
نام علمی: Allium sativum
نام انگلیسی: Garlic
سیر متعلق به جنس Allium است و با پیاز، راکیو (پیازی که در آسیا یافت می شود)، پیازچه، پیازچه، تره فرنگی و موسیر نزدیک است. سیر از مصر باستان به تمدن های پیشرفته باستانی دره سند (پاکستان و غرب هند امروزی) گسترش یافت. از آنجا به چین راه یافت. گیاهان سیر حدود 60 سانتی متر (2 فوت) بلند می شوند. بسته به نوع، برگهای بلند معمولاً از یک ساقه سخت کوتاه در بالای پیاز ایجاد می شوند یا از یک شبه ساقه نرمتر تشکیل شده از غلاف های برگ روی هم می آیند. سیر با پوست غشایی پوشانده شده و دارای عطر قوی پیاز مانند و طعم تند هستند و معمولا به صورت خام مصرف نمی شوند.
با کمی تفت دادن به همراه روغن و ادویههای دیگر، بوی خوش آیندی به غذا میدهد.
منابع