زنجبیل
معرفی محصول
اگر به دنبال کشف یک ترکیب جدید هستید. این بار از زنجبیل برای پخت ماهی استفاده کنید. طعم جدید و خاص آن شما را سورپرایز میکند. پودر زنجبیل تکسو ازهند تامین شده و در بستهبندی 280 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است.
نحوه نگهداری
******
تاریخچه زنجبیل
نام علمی: Zingiber officinale
نام انگلیسی: ginger
زنجبیل یکی از اعضای خانواده گیاهی است که شامل هل و زردچوبه می شود. عطر تند آن عمدتاً به دلیل وجود کتون ها، به ویژه جینجرول ها است که جزء اصلی زنجبیل هستند . ریزوم، ساقه افقی است که ریشه ها از آن رشد می کنند، بخش اصلی زنجبیل است که مصرف می شود. نام کنونی زنجبیل از زبان انگلیسی میانه gingivere گرفته شده است. پودر زنجبیل، از آسیاب کردن ریشه خشک شده زنجبیل بهدست میآید. رنگ آن زرد است و بوی تندی دارد. زنجبیل آسیاب شده طعم کمی تلخ و کمی شیرین دارد.
منابع