جستجو

قهوه ترک

کد محصول: 3303001
457,800 ریال
• ترکیب دانه: 45% قهوه عربیکا و 55% قهوه ربوستا • درجه رست: روشن • میزان کافئین: بالا
قابلیت دسترسی: 41 در انبار
+ -

معرفی محصول: قهوه ترک پاگانی با طعمی مناسب با ذائقه ایرانی، ترکیبی از دو قهوه عربیکا و روبوستا است. این قهوه آسیاب شده از بهترین نوع دانه‌های قهوه است و با استفاده از ترکیب کردن آب و دانه‌های آسیاب‌شده‌ قهوه و جوشاندن مستقیم آن روی شعله‌ به‌دست می‌آید. برای درست‌کردن قهوه‌ ترک، به قهوه‌جوش نیاز دارید که ترک‌ها به آن، جِزوه یا اِبریق می‌گویند.

ترکیبات: 45% از دانه قهوه عربیکا و 55% از دانه قهوه ربوستا.

فواید:مصرف دو فنجان قهوه ترک در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و همچنین سنگ کیسه صفرا را تا 45% کاهش می‌دهد. سوخت و ساز بدن و سوخت چربی را افزایش می‌دهد. برای درمان افسردگی موثر است. بیماری دیابت نوع دو را بهبود می‌بخشد. عملکرد روده را تنظیم می‌کند. از فشار خون بالا جلوگیری می‌کند.

 نحوه دم کردن: پودر قهوه ترک پاگانی همان‌طور که از نام آن پیدا است، برای تهیه قهوه ترک است. برای دم کردن قهوه ترک تنها به یک ابزار نیاز دارید که نام آن جِزوه است. جزوه مشابه همان شیرجوش است، اما شکل ظاهری آن کمی متفاوت است. جزوه با نام قهوه‌جوش نیز شناخته شده است. تفاوت آن با شیرجوش این است که گردن باریکی دارد و به‌راحتی می‌توان مایع درون آن را در فنجان ریخت. برای تهیه قهوه ترک شما به جزوه یا همان قهوه‌جوش، پودر قهوه ترک با سایز آسیاب ریز یا Fine و شکر (در صورت تمایل) نیاز دارید. در تمامی روش‌های آماده‌سازی قهوه، نسبت پودر قهوه به آب برای به‌دست آوردن نوشیدنی مناسب، مهم است. البته این موضوع به ذائقه شما هم بستگی دارد. قاعده این است که در ازای هر 100 گرم (100 سی‌سی) آب، هشت گرم پودر قهوه به‌کار ببرید. تقریبا یک قاشق غذاخوری سرخالی، معادل هشت گرم قهوه است. برای اندازه‌گیری آب نیز از قوری‌ که شاخص حجم دارد، برای اندازه‌گیری استفاده کنید.

1- جزوه را تا خط نشان یا زیر گردن آن پر از آب کنید و روی شعله قرار دهید.

2- به‌میزان لازم پودر قهوه پاگانی بریزید. به‌طور مثال برای 200 سی‌سی آب، 16 گرم پودر قهوه را روی سطح آب بریزید و بهم نزنید. اجازه دهید پودر قهوه روی سطح آب قرار داشته باشد. در صورتی‌که می‌خواهید از شکر استفاده کنید، در همین مرحله آن را داخل جزوه بریزید و مخلوط را هم نزنید.

3- زمانی که آب به نقطه جوش برسد، قهوه کف می‌کند و بالا می‌آید. به‌محض بالا آمدن، آن را از روی شعله بردارید. این کار را می‌توانید دو الی سه بار تکرار کنید.

همان‌‎طورکه اشاره شد، به نسبت قهوه و آب دقت کنید. برای بار اول این نسبت را رعایت کنید و به مزه و طعم آن دقت کنید. به مرور زمان با کم و زیاد کردن این نسبت می‌توانید به نوشیدنی مطلوب مدنظر خود دست پیدا کنید.

مشخصات قهوه

1- ترکیب دانه: 45%  از دانه قهوه عربیکا و 55% از دانه قهوه ربوستا

2- درجه رست: روشن

3- خاستگاه دانه: هند و اندونزی

4- وزن: 250 گرم

5- میزان کافئین: بالا

نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.