معرفی محصول: زیره ادویهای با طبعی گرم و تند است که در غذاهای ایرانی، از قدیم تا به حال کاربرد داشته است. زیره سبز ادویه اصلی در غذاهای خاورمیانه و هند است که برای طعمدهی به اکثر غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. زیره سبز دارای طعم گرم و تندی با رایحهای زیاد است. دانه زیره بهصورت خالص و به صورت آسیاب شده در تهیه غذا استفاده میشود. دانه زیره سبز، ماده مهمی در پودر کاری و گرام ماسالا است. زیره سبز طبعی گرم و خشک دارد و در طبخ انواع گوشت قرمز و ماهی کاربرد فراوان دارد. زیره سبز تکسو در بستهبندی 250 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است. در بسته بندی بهصورت چرخشی تعبیه شده و با چرخاندن آن مقدار ریزش ادویه را میتوانید تعیین کنید.
ترکیبات: زیره سبز
فواید: زیره برای هضم غذا بسیار خوب است. دانه های زیره برای سرکوب کردن سرفه خوب هستند. زیره حاوی پتاسیم است و به حفظ ضربان قلب کمک میکند.
نحوه مصرف: برای دستیابی به بهترین طعم از این دانهها، آنها را در یک ماهیتابه خشک، با کمی کره تفت داده و به دیگر مواد بیافزایید.
نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.