جستجو

روغن شتر مرغ

کد محصول: 7502001
899,250 ریال
روغن شترمرغ صد در صد طبیعی | 100 ml
قابلیت دسترسی: 18890 در انبار
+ -

روغن شترمرغ تکسو صد در صد طبیعی و دارای تمامی خواص مفید آن است، مولکول های روغن شترمرغ بسیار شبیه مولکول‌های پوست انسان بوده و به همین دلیل خیلی سریع جذب پوست می‌شود. بعلاوه، بدلیل وجود مقادیر زیاد امگا 3 ، 6 و 9 که کار ساخت، ترمیم و تقسیم سلول‌ها را در بدن انسان انجام می‌دهند.

این روغن باعث ترمیم مفصل و ایجاد مایع مفصلی شده و به همین دلیل باعث کاهش یا از بین رفتن کامل دردهای مفصلی می‌شود. روغن شترمرغ از زمان های قدیم در مصر باستان مورد استفاده قرار می‌گرفته و مصریان برای درمان دردهای پا، زانو و مانند آن، از روغن شتر مرغ استفاده می‌کردند. لازم به ذکر است روغن شترمرغ ، منبعی غنی و مغذی است و به همین دلیل در محل مورد استفاده یا صدمه دیده باعث افزایش گردش خون می‌شود. روغن شترمرغ دارای خواصی جادویی است و تنها روغن ریزمولکولی است که هم در تسکین و مدیریت درد، و هم در امداد رسانی و بازسازی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اطلاعات تکمیلی : روغن شترمرغ دارای مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا 3 ،6 و 9 بوده که کار ساخت، تقسیم و تعمیر سلول ها را در بدن انجام می‌دهند و بدن انسان قادر به ساخت آنها نیست. علاوه بر این، روغن شترمرغ حاوی اسیدهای چرب دیگری همانند پالمتیک، استئاریک، همیرریستیک، لوریک، اولئیل، لینولئیک، لینولنیک، آرشیدونیک، پلامیتولئیک هم هست ورزشکاران و افرادی که دچار کوفتگی و کشیدگی عضلانی و یا کشیدگی شده‌اند، برای تسکین درد روزی دو مرتبه باید ناحیه درد را به خوبی به مدت پنج دقیقه با روغن شتر مرغ مالش دهند و این کار را تا حدود یک هفته بطور مداوم ادامه دهند. انجام این کار در هنگام شب و قبل از خواب، و بستن ناحیه مذکور، باعث تسریع در فرآیند بهبودی خواهد شد.

موارد مصرف : جوش ، لک ، خشکی پوست ،امراض درونی و مفصلی ، سیاهی دور چشم طریقه مصرف : محل عارضه را با آب ولرم و صابون شستشو داده و خشک کنید. سپس روغن را بر روی موضع درد بمالید و به مدت 10 دقیقه به خوبی ماساژ دهید. برای اثر بیشتر، می‌توانید محل درد را با دستمال ببندید. برای ترمیم و بهبودی مفاصل، استفاده مداوم این روغن شترمرغ به مدت یک ماه توصیه می‌شود.

نحوه نگهداری: در صورت نگهداری طولانی مدت حتماٌ آن را در یخچال نگهداری نمایید و قبل از مصرف آن را در دمای 25 تا 30 درجه سانتیگراد گذاشته تا به حالت مایع در آید.