روغن نرم کننده پوست و مو دانه مارولا ماسکانی
معرفی محصول
روغن دانه مارولا ماسکانی، غنی شده با ویتامین E می باشد. روغن مارولا یک روغن شفاف و سبک است که در درجه اول از این هستهها و همچنین در مقادیر کمتر از پوسته بیرونی دانه ها تهیه میشود.روغن مارولا ماسکانی از فرانسه تامین می شود .
ترکیبات
روغن دانه مارولا ، کاپریلیک کاپریک تری گلیسرید ، توکوفریل استات
فواید
- دارای قدرت نفوذ بالا به پوست و مو
- درخشندگی و استحکام موها
- آبرسانی و لطافت پوست
- مناسب برای ترک پوست لب
- پیشگیری از آکنه
- مناسب برای ماساژ بدن
- کمک به کاهش شوره چرب سر
روش مصرف
مقداری از روغن را با نوک انگشتان به مدت 2 تا 3 دقیقه روی پوست تمیز صورت و گردن ماساژ دهید(نیازی به آبکشی ندارد)
یک تا دو قطره بر روی ناخن و دست ها ریخته و به آرامی ماساژ دهید.(نیازی به آبکشی ندارد)
مقداری از روغن را با کف دست بر روی موی خشک به مدت 10 دقیقه ماساژ داده و سپس برای پخش بهتر موها را شانه کنید . برای تقویت ریشه مو بعد از 3 ساعت شسته شود .
توجه
- از نور مستقیم خورشید و دسترس کودکان محافظت شود.
- در دمای 10 تا 30 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
- از تماس با چشمها ، سطوح مخاطی و زخم باز جلوگیری شود.
سایرتوضیحات
میوههای درخت مارولا دارای دانههایی سفت و قهوهای بوده که در مغز آنها هستههای نرم و سفیدی وجود دارد. روغن مارولا بدون ایجاد تحریکات پوستی، آن را مرطوب می کند. تقریبا ۷۰درصد از اسیدهای چرب موجود در این روغن را اسید اولئیک تشکیل می دهد. روغن مارولا همچنین منبع خوبی از اسید لینولئیک، اسید پالمیتولئیک و اسید استریک می باشد.
مزایای چشمگیر این ماده به ویتامین E و آنتی اکسیدان هایی از جمله ترکیبات فنلی موجود در آن نیز مربوط می شود که علاوه بر تغذیه پوست و کاهش علائم پیری، با رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند. مارولا همچنین منبعی غنی از ویتامین C است که برای پوست بسیار مفید می باشد.
روغن مارولا حاوی آمینواسیدهای ال-آرژینین و اسید گلوتامیک است که دارای خواص آبرسانی و ضد پیری هستند. همچنین دارای اسیدهای چرب مفیدی می باشد که پوست و مو را به شدت نرم و مرطوب میکند.
روغن مارولا یک روغن ایده آل برای بهبود خشکی، آسیب دیدگی و شکنندگی موها می باشد، چرا که اسیدهای چرب موجود در این ماده، پوست سر و مو را تغذیه کرده و استفاده از این روغن، سبب درخشندگی و استحکام موها می گردد.