چای زعفرانی کیسهای
معرفی محصول
چای کیسهای زعفران تکسو تهیه شده از گیاهان مرغوب است و در کیسههای لفافدار با استانداردهای روز دنیا بستهبندی میشود.
ترکیبات
چای سیاه CTC ممتاز هندوستان ، زعفران
روش مصرف
یک عدد تی بگ را داخل یک فنجان آب 100 درجه قرار داده و اجازه دهید تا 2 دقیقه دم بکشد و بعد میل بفرمایید .
درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود .
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
******
تاریخچه زعفران
نام علمی : Crocus sativus
نام انگلیسی:Saffron
زعفران یا زرپران، به عنوان ارزشمندترین و گرانبهاترین ادویه دنیا شناخته میشود. ایران در حال حاضر یکی از بزرگترین تولیدکنندگان زعفران در دنیا است. کروسین و کروستین رنگدانه های کاروتنوئیدی هستند که مسئول رنگ قرمز زعفران هستند.
زعفران ادویه ای است که از گل Crocus sativus به دست می آید و خشک میشوند تا عمدتاً به عنوان چاشنی و رنگکننده در غذا استفاده شوند. اگرچه تردیدهایی در مورد منشأ آن وجود دارد، اعتقاد بر این است که منشأ زعفران ایران است.اما یونان و بین النهرین نیز به عنوان منطقه احتمالی منشأ این گیاه پیشنهاد شده است
فواید زعفران
منابع