چای سبز و رزماری
معرفی محصول
چای رزماری، از گیاه رزماری درست میشود که گیاهی سوزنی با برگهای همیشه سبز است و گلهای صورتی، بنفش یا آبی دارد. این گیاه از خانواده نعنا است و بومی منطقه مدیترانه و آسیا است. جالب است بدانید گیاه رزماری علاوه بر طعم و عطر خوب و کاربرد آن در آشپزی، بهعنوان چای گیاهی نیز استفاده میشود. چای رزماری بهتنهایی طعم تندی دارد و ترکیب آن با گیاهان دیگر، طعمی خوشایند و خوب دارد. چای سبز و رزماری تکسو ترکیب متعادلی از رزماری، چای سبز و علف لیمو است. این چای، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمیایی است. بهمنظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تکسو از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه استفاده میکند. چای سبز و رزماری تکسو در بستهبندی قوطی شکل زیبا عرضه میشود. مزیت این بستهبندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانیتر تازه نگه میدارد.
ترکیبات
رزماری، چای سبز و علف لیمو.
نحوه دم کردن
به ازای هر 180 سیسی آب، دو قاشق چایخوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف میتوان سبز و رزماری را دم کرد. برای چشیدن طعمی مطلوبتر، بهتر است چای را روی حرارت مستقیم قرار ندهید.
برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، پنج دقیقه در دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد.
برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، 10 دقیقه در دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد.
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.