چای سبز و رزماری
معرفی محصول
چای سبز و رزماری تکسو ترکیب متعادلی از رزماری، چای سبز و علف لیمو است. این چای، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمیایی است. بهمنظور تولید محصولاتی با کیفیت در حوزه سلامتی، تکسو از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه استفاده میکند. چای سبز و رزماری تکسو در بستهبندی قوطی شکل زیبا عرضه میشود. مزیت این بستهبندی، جلوگیری از نفوذ رطوبت است که چای را طولانیتر تازه نگه میدارد.
ترکیبات
رزماری، چای سبز ، علف لیمو
روش مصرف
به ازای هر 180 سیسی آب، دو قاشق چایخوری، چای در قوری ریخته شود. در دو حالت مختلف میتوان سبز و رزماری را دم کرد. برای چشیدن طعمی مطلوبتر، بهتر است چای را روی حرارت مستقیم قرار ندهید.
برای داشتن طعم سبک: زمان دم کشیدن، پنج دقیقه در دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد.
برای داشتن طعم سنگین و قوی: زمان دم کشیدن، 10 دقیقه در دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد.
درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
******
تاریخچه گیاه رزماری
نام علمی : Salvia rosmarinus
نام انگلیسی: Rosemary
رزماری عضوی از خانواده نعناع Lamiaceae به همراه بسیاری از گیاهان دیگر مانند پونه کوهی، آویشن، ریحان و اسطوخودوس است. در ایالات متحده و اروپا، رزماری یک ادویه منحصر به فرد است که به صورت تجاری برای استفاده به عنوان آنتی اکسیدان در دسترس است.
فواید
گیاه رزماری
چای سبز
علف لیمو
منابع