سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

عسل عناب

بسته بندی 500 گرمی
برند: تکسو
موجودی: 634 در انبار
کد محصول: 41053
امتیاز: 635
ارزش فروش: 155٬000 تومان
635٬000 تومان

عسل عناب

معرفی محصول

عسل عناب تکسو از شهد گل‌های عناب و در ماه های ارديبهشت و خرداد ماه تهیه می شود. رنگ این عسل قهوه‌ای کهربایی است و به‌طور خاص در خراسان جنوبی تولید می‌شود.

ترکیبات 

 عسل عناب

روش مصرف

میزان مصرف آن در حالت طبیعی برای بزرگسالان روزانه ۵۰-۷۰ گرم و برای کودکان بالای شش سال روزانه ۲۰-۳۰ گرم است.

درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود .

نحوه نگهداری

 در جای خشک و خنک خارج از یخچال نگهداری شود.

******

تاریخچه عناب

نام علمی: Ziziphus jujuba

نام انگلیسی: jujube

عناب از خانواده Rhamnaceae است و میوه ای محبوب در سراسر جهان است. میوه‌های عناب زیزیفوس که معمولاً با نام‌های عناب، خرمای قرمز یا خرمای چینی شناخته می‌شوند، به‌عنوان غذای تازه یا خشک در سراسر جهان مصرف می‌شوند. به طور گسترده در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری، به ویژه در شرق آسیا (چین، هند)، شمال آفریقا و کشورهای خاورمیانه کشت می شود. متعلق به خانواده خولان و Rhamnaceae است و به عنوان Ziziphus جنس Ziziphus  شناخته می شود. حدود چهل گونه معمولاً در جهان یافت می شود، با این حال، بیشتر گونه‌های عنابZiziphus jujuba Mill  بومی چین است که از بیش از 4000 سال پیش در آنجا کشت می‌شود

 فواید عناب

  • تنظیم گلبول های قرمز از طریق فعال سازی اریتروپویتین ناشی از فاکتورهای ناشی از هیپوکسی
  • فیبر موجود به بهبود هضم کمک کند.
  • سرشار از ویتامین C
  • کمک به خواب بهتر و عملکرد مغز را بهبود می بخشد.
  • کم کالری

فواید عسل

  • حاوی انواع مواد مغذی است
  • سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک
  • کمک به کاهش فشار خون، بهبود سطح چربی خون
  • باعث التیام زخم ها و سوختگی ها

سایر توضیحات

شکرک عسل : عسل عمدتاً از دو قند طبیعی فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است، وقتی که نسبت گلوکز به فروکتوز در عسل بالا باشد، احتمال شکرک زدن افزایش می‌یابد. همچنین کاهش دما منجر به کاهش فعالیت آنزیم دیاستاز می‌گردد که این آنزیم نقش مهمی در تبدیل گلوکز به فروکتوز دارد و هنگامی که دما پایین می‌آید، فعالیت این آنزیم کاهش پیدا می‌کند که در نتیجه منجر به شکرک زدن عسل می‌شود.

رنگ و طعم عسل : رنگ عسل از زرد روشن تا قرمز تیره متغیر می باشد ، مناطق جغرافیایی ، شرایط آب و هوایی و گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه کرده است در رنگ و طعم نهایی عسل تاثیر می گذارد که این مورد می تواند در برداشت های مختلف عسل منجر به تفاوت در رنگ آن شود .

منابع

مشخصات محصولات
مشخصاتمقدار
شماره پروانه بهداشت1000ظ20
وزن500 گرم
نوع بسته بندیظرف پت و جعبه
ابعاد بسته بندی11.5*7
ترکیباتعسل عناب
برچسب های محصول
بیشترین کالاهای خریداری شده با این کالا
41055

عسل ژل رویال

بسته بندی 500 گرمی
745٬000 تومان
1401009

چای بلوبری کیسه‌ای

چای سیاه گرانوله ،بسته بندی‌ 25 عددی
110٬000 تومان
41054

عسل زرشک

بسته بندی 500 گرمی
635٬000 تومان
1401012

چای سیاه کله مورچه

چای سیاه گرانوله (سی تی سی) (CTC)
199٬500 تومان