عسل عناب
معرفی محصول
عسل عناب تکسو از شهد گلهای عناب و در ماه های ارديبهشت و خرداد ماه تهیه می شود. رنگ این عسل قهوهای کهربایی است و بهطور خاص در خراسان جنوبی تولید میشود.
ترکیبات
روش مصرف
میزان مصرف آن در حالت طبیعی برای بزرگسالان روزانه ۵۰-۷۰ گرم و برای کودکان بالای شش سال روزانه ۲۰-۳۰ گرم است.
درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود .
نحوه نگهداری
در جای خشک و خنک خارج از یخچال نگهداری شود.
******
تاریخچه عناب
نام علمی: Ziziphus jujuba
نام انگلیسی: jujube
عناب از خانواده Rhamnaceae است و میوه ای محبوب در سراسر جهان است. میوههای عناب زیزیفوس که معمولاً با نامهای عناب، خرمای قرمز یا خرمای چینی شناخته میشوند، بهعنوان غذای تازه یا خشک در سراسر جهان مصرف میشوند. به طور گسترده در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری، به ویژه در شرق آسیا (چین، هند)، شمال آفریقا و کشورهای خاورمیانه کشت می شود. متعلق به خانواده خولان و Rhamnaceae است و به عنوان Ziziphus جنس Ziziphus شناخته می شود. حدود چهل گونه معمولاً در جهان یافت می شود، با این حال، بیشتر گونههای عنابZiziphus jujuba Mill بومی چین است که از بیش از 4000 سال پیش در آنجا کشت میشود
فواید عناب
فواید عسل
سایر توضیحات
شکرک عسل : عسل به دلیل خواص فیزیکی خود به سمت تبلور طبیعی گرایش پیدا می کند، زیرا محلول قندی فوق اشباع است. عسل عمدتاً از دو قند طبیعی فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است. کاهش دما منجر به افزایش آنزیم دیاستاز میگردد که عامل اصلی شکرک زدن عسل می باشد.
رنگ و طعم عسل : رنگ عسل از زرد روشن تا قرمز تیره متغیر می باشد ، مناطق جغرافیایی ، شرایط آب و هوایی و گیاهی که زنبور از شهد آن تغذیه کرده است در رنگ و طعم نهایی عسل تاثیر می گذارد که این مورد می تواند در برداشت های مختلف عسل منجر به تفاوت در رنگ آن شود .
منابع