واحد محصول | PRODUCT

پست شده در یک سال قبل



صرفاً جهت اطلاع!!!
میزان غلظت کرم ها به درصد ویسکوزیته آن بستگی دارد ، که نسبت به شرایط آب وهوایی عکس العمل نشان می دهد به طور مثال کرمی که در تابستان تولید می شود درصدویسکوزیته آن قطعا بیشتر از زمستان می باشد تا از رقیق شدن آن جلوگیری شود . همین موضوع باعث می شود زمانی که این محصول در فضای خنک و یا در فصل زمستان نگهداری می شود غلیظ تر از حد معمول باشد .
دوستان عزیز کم بودن یا زیاد بودن ویسکوز تاثیری در کیفیت محصول نهایی ندارد .


زهرا صرامی فروشانی - نوشته شده در یک سال قبل

مرسی از اطلاعات خوبتون😍

جواب تعداد لایک 1
زهرا حبیبیان - نوشته شده در یک سال قبل

بسیار هم عالی مرسی😍❤️❤️

جواب تعداد لایک 1
کیمیا روزبهانی - نوشته شده در یک سال قبل

🌷🌷🌷🌷

جواب تعداد لایک 1