واحد محصول | PRODUCT

پست شده در یک سال قبل



قسمت دوم:
برای تولید عسل از شهد گل های مختلفی توسط زنبور تغذیه می شوداگربخش اعظم شهدتغذیه شده، شهدپنبه ای باشدبیشتراتفاق می افتدکه عسل دچارشکرک شود .
برای آن که دیگر با حالت شکرک عسل مواجه نشویم باید عسل را بیش ازاندازه حرارت دادکه این امر باعث به حداقل رساندن ترکیبات مفیدعسل ازجمله آمیلاز ، پلی فنل ، ... و در عین حال افزایش عامل مضر هیدروکسی متیل فورفورال می شود .
برای خارج شدن از حالت شکرک کافیست ظرف عسل در بسته راداخل ظرف آب با درجه حرارت 60درجه وحرارت غیرمستقیم قرارداد


زهرا حبیبیان - نوشته شده در یک سال قبل

عالیه ✌️😍

جواب تعداد لایک 1
زهرا صرامی فروشانی - نوشته شده در یک سال قبل

ممنون از اطلاعات مفیدتون🌹

جواب تعداد لایک 1
مژگان مهدی نژاد - نوشته شده در یک سال قبل

✌✌✌✌

جواب تعداد لایک 1
‌سکینه عوفیان منابی - نوشته شده در یک سال قبل

عالی 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

جواب تعداد لایک 1
کیمیا روزبهانی - نوشته شده در یک سال قبل

👏👏👏

جواب تعداد لایک 1