واحد محصول | PRODUCT

پست شده در یک سال قبل



قسمت اول:
بسیاری از افراد براین باور اشتباه هستندکه عسل شکرک زده فاسدشده ویابا افزودن شکربه آن ، تقلبی صورت گرفته است درصورتی که به خاطرخلوص بالای عسل این اتفاق رخ می دهد.
دوستان عزیز شکرک زدن عسل نتیجه تشکیل بلورهای گلوکز منوهیدروژنه است که با توجه به شرایط نگهداری و کاهش دما، دیاستاز افزایش پیدا کرده و ذرات جامدی مثل گردوخاک وگرده گل را جذب می کند و به عنوان هسته تبلور قرارمی دهد که در نهایت کریستالیزاسیون ایجادمی شود .
موثرترین دمابرای آغازشکرک زدن 14درجه سانتی گراداست.


زهرا صرامی فروشانی - نوشته شده در یک سال قبل

عالی✌

جواب
فاطمه دهقانی - نوشته شده در یک سال قبل

چقدر جالب واقعا همیشه باوربنده هم همین بود که عسلم تقلبی است 🙏👍🏻

جواب
کیمیا روزبهانی - نوشته شده در یک سال قبل

ممنون از اطلاعات مفیدتون 🙏

جواب