چای اولانگ چیست؟ آموزشی

 چای اولانگ

اولونگ یا چای اولونگ (OOLONG TEA) به نوعی از چای گفته می‌شود که در اثر اکسیداسیون ناقص برگه‌های چای به دست می آید. این چای معمولاً در کشور چین تولید می‌شود. چای اولانگ چایی نیمه تخمیر شده است که هم به صورت سرد و هم گرم قابل ‌استفاده است. چای اولانگ بهترین طعم را از بین تمام چای‌ها دارد و به دلیل تخمیر صورت گرفته دارای طعمی شبیه چای سیاه است اما از نظر ظاهری و خواص درمانی به چای سبز شبیه‌تر است

 

 

چای اولانگ برای لاغری

چای اولانگ با افزایش متابولیسم بدن، فرآیند چربی سوزی را سریع تر می‌کند. اولانگ حاوی پلی فنول‌ها است که می‌توانند عملکرد آنزیم تولیدکننده ی چربی را متوقف کنند. این بدین معناست که چای اولانگ تا زمانی که با شکر یا شیرین کننده‌های مصنوعی ترکیب نشود، می‌تواند به کاهش وزن شما کمک کند. اگر خواستید آن را شیرین کنید، کمی عسل یا شربت افرا به آن اضافه کنید که قند پایین‌تری دارند. 

 

چای اولانگ در بارداری

چای اولانگ برای قرن‌ها مصرف شده است و به طور کلی ایمن در نظر گرفته شده‌است. آن حاوی کافئین است هنگامی که اضافه مصرف شود کافئین می‌تواند سبب اضطراب، سردرد، بی خوابی، تپش نامنظم قلب و در برخی به فشار خون بالا منجر شود. علاوه بر این، مصرف بیش از حد بسیاری از آنتی اکسیدان‌های پلی فنول می‌تواند آنها را به عنوان طرفدار اکسیدان‌ها، که برای سلامتی شما خوب نیست تبدیل کند. مصرف بیش از حد ممکن است از مصرف مکمل‌های پلی فنل رخ دهد اما این از به سادگی نوشیدن چای بعید است .فلاونوئیدها در چای همچنین می‌تواند به آهن موجود در غذاهای گیاهی متصل شوند و سبب کاهش جذب 15 - 67٪ در دستگاه گوارش شوند. افراد با سطوح آهن پایین باید از نوشیدن چای همراه با غذا جلوگیری کنند و مصرف غذاهای غنی از ویتامینC را برای کمک به افزایش جذب آهن در نظر داشته باشند. هر دو وزارت کشاورزی ایالات متحده و اداره ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) مصرف روزانه 400 میلی گرم کافئین را ایمن در نظر می‌گیرند. این معادل 48 - 80 اونس چای اولانگ (1.4 - 2.4 لیتر) در هر روز است .با توجه به اینکه یک جام متوسط 8 اونس (240 میلی لیتر) است شما می‌توانید در مجموع 6 - 10 فنجان چای اولانگ در طول روز بدون مصرف بیش از حد کافئین بنوشید .با این حال، زنان باردار توصیه به حداکثر 200 میلی گرم کافئین شده‌اند که در حدود 3/5 فنجان چای اولانگ در طول روز است.

  

چای اولانگ و جلوگیری از ابتلا سرطان

ترکیبات پلی‌فنلی موجود در چای اولانگ به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل کرده و مسئول از بین بردن رادیکال‌های آزاد است. به همین علت این چای برای پیشگیری از سرطان، آترواسکلروز، سکته، آرتریت روماتوئید، تخریب عصبی و دیابت مفید است. تمام انواع آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامتی بدن مناسب است. اما فعالیت آنتی‌اکسیدانی پلی‌فنل‌ها قوی‌تر است. از این رو می‌توان چای اولانگ را یکی از موثرترین محصولات برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد و پیشگیری از سرطان معرفی کرد

 

 فواید چای اولانگ :

1. پیشگیری از پیری پوست

2. پیشگیری از بیماری‌های قلبی و فشارخون بالا

3. تسکین استرس‌های فیزیکی و ذهنی

4.  بهبود عملکردهای ذهنی و حفظ هشیاری

5. ضدعفونی‌کننده، پاک‌کننده غیر سمی و ضد عرق

6. درمان اختلالات هضمی و گوارشی

7. تقویت سیستم ایمنی و بهبود اختلالات التهابی

 

نحوه دم کردن چای اولانگ:

 برای آماده سازی چای اولانگ مانند سایر چای‌ها، مقداری از چای را درون یک لیوان مخصوص دمنوش‌ یا یک قوری چینی ریخته و آب 80 تا 90 درجه را اضافه می‌کنید تا چای طی 5 تا 6 دقیقه حسابی دم بکشد.

 

چای اولانگ را از کجا بخریم؟

 

برای خرید چای اولانگ تکسو، اینجا کلیک کنید.

 

 

 

 

4     Google +    

فقط اعضا قادر به نظر دادن می باشند


متن نظر