کافه موکا - به ایتالیایی: Mocaccino موکاچینو؛ نوع شکلاتی کافه لاته است. این نوشیدنی معمولا بصورت گرم و بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه میشود اما به آن شکلات شیرین غالباً به شکل پودر کاکائو اضافه میکنند. موکا را همچنین میتوان با شکلات تلخ یا شیرشکلاتی تهیه نمود. در برخی کشورها و گویشها کافه موکا را با نام موکاچینو میشناسند.
قهوه موکا پاگانی ترکیبی منحصر به فرد از پودر دانه قهوه AA، شکر طبیعی، حجم دهنده، فوم خشک، شیر بدون چربی و پودر شکلات است.
موکا به دلیل ترکیب شدن با شیر، فوم، پودر شکلات، طعمی استثنایی را برای شما به ارمغان می آورد و یکی از لذیذترین نوشیدنی های فصل پاییز و زمستان شناخته می شود.
به دلیل دارا بودن مواد مغذی و با توجه به اندازه گیری دقیق کالرهای محصول، قهوه موکا می تواند نقشی تعیین کننده در تناسب اندام و افزایش سوخت و ساز بدن ایفا کند.
برای سرو موکا میتوانیم از فنجان 220 cc و یا لیوان آیریش استفاده کنیم. برای تزئین سطح موکا از خامه زده شده استفاده میکنیم.
نحوه آماده سازی و مصرف : برای آماده نمودن قهوه موکا، کافی است پودر را در مقدار کمی آب جوش حل نمایید، بعد از حل کامل پودر در آب ، می توانید در حدودد 50 تا 80 سی سی آب جوش را بنا بر ذائقه خود و غلظت یا رقیق بودن نوشیدنی مطلوب به آن اضافه نمایید.
نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.
موکا شما، آماده است. شکلات تلخ و خامه می تواند یک کنار وعده عالی برای شما باشد.