شکلات داغ
معرفی محصول
شکلات داغ یک از پرطرفدارترین نوشیدنی های جهان است. تاریخچه این نوشیدنی خوش طعم به قرن 16 میلادی و انتقال دانه های کاکائو از قاره امریکا به اسپانیا می رسد.اولین بار اسپانیایی ها بودند که شکلات داغ را تهیه نمودند و کمی بعدتر با اضافه کردن کمی شکر و شیر طعم تلخی کاکائو را گرفته و این نوشیدنی دوست داشتنی را به یک گزینه جهانی تبدیل کردند.
شکلات داغ یا همان هات چاکلت طرفداران خاص خود را داراست و جایگزینی مناسب برای چای و قهوه در هنگام صبح و بعد از فعالیت های ورزشی یا سنگین است.
ترکیبات
پودر کاکائو ، پودر پایه شکلات ، پودر شکر ، پودر خامه ای کننده غیر لبنی ، پودر شیر بدون چربی
نحوه آماده سازی و مصرف
برای آماده نمودن محصول شکلات داغ، کافی است پودر را در مقدار کمی آب جوش حل نمایید، بعد از حل کامل پودر در آب، میتوانید در حدودد 50 تا 80 سی سی آب جوش را بنا بر ذائقه خود و غلظت یا رقیق بودن نوشیدنی مطلوب به آن اضافه نمایید.
نیازی به اضافه نمودن شکر نیست. شکلات داغ شما، آماده است. بیسکوییتهای تلخ می تواند یک کنار وعده عالی برای شما باشد.
به یاد داشته باشید که شکلات به خودی خود حاوی شکر و چربیهای اشباع شده است، بنابراین استفاده بیش از دو لیوان در روز توصیه نمی گردد.
.