معرفی محصول: هل از بهترین و معطرترین افزودنیهای محبوب برای چایها است. از قدیم برای دم کردن چای، از افزودنیهای خوش طعم و خوش عطر استفاده میشده، تا مزه گس و تلخ چای را تغییر دهد. هل گیاه خوشبویی است که به صورت خودرو یا پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می روید.هل به «ملکه طعمها» نیز شناخته میشود. هل در انواع هل سفید، هل سیاه، هل سبز و هل رسمی یافت میشود. ولی هل سبز از انواع دیگر مرغوبتر، خوشطعمتر و خوشعطرتر است.چای کیسهای هل تکسو تهیه شده از مواد اولیه مرغوب است و در کیسههای لفافدار با استانداردهای روز دنیا بستهبندی میشود.
ترکیبات: چای سیاه باروتی و هل.
فواید: از خواص بیشمار هل میتوان به تقویت و رشد مو، سلامت پوست، بهبود خشکی لب و درمان آلرژی پوستی اشاره کرد. هل با دارا بودن ملاتونین در ترکیبات خود، روند لاغری و کاهش وزن را بیشتر میکند و با کاهش اشتها، متابولیسم بدن را نیز افزایش میدهد. این گیاه برای سلامت قلب، رفع بوی بد دهان، فشار خون، بهبود اختلالهای دستگاه گوارش نیز مفید است.
نحوه دم کردن: برای دم کردن چای هل کیسهای تکسو کافی است چای کیسهای را دو دقیقه در آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه بگذارید. مدتی صبر کنید تا خوب دم بکشد و میل کنید. محصول به دلیل طبیعی بودن، اگر در مدت زمان دم شدن بر روی حرارت غیرمستقیم باشد یا به نوعی از سرد شدن آن جلوگیری شود، میتوان خواص بیشتری از آن دریافت کرد.
نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.