چای هل کیسهای
معرفی محصول
چای کیسهای هل تکسو تهیه شده از مواد اولیه مرغوب است و در کیسههای لفافدار با استانداردهای روز دنیا بستهبندی میشود.
ترکیبات
چای سیاه CTC ممتاز هندوستان، هل
روش مصرف
یک عدد تی بگ را داخل یک فنجان آب 100 درجه قرار داده و اجازه دهید تا 2 دقیقه دم بکشد و بعد میل بفرمایید .
درصورت مشکل خاص درونی و یا وجود حساسیت قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود .
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
******
تاریخچه دانه هل
نام علمی: Elettaria cardamomum
نام انگلیسی: Cardamom
هل که اغلب به دلیل عطر و طعم بسیار مطبوعش به عنوان ملکه ادویه ها شناخته می شود، سابقه ای به قدمت نسل بشر دارد. این گیاه به ویژه در شبه قاره هند رایج است . درخاورمیانه و هند، برای طعم دادن به نوشیدنی های گرم مانند چای و قهوه و همچنین شیرینی ها استفاده می شود.، تا مزه گس و تلخ چای را تغییر دهد. هل گیاه خوشبویی است که به صورت خودرو یا پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می روید. به «ملکه طعمها» نیز شناخته میشود. هل در انواع هل سفید، هل سیاه، هل سبز و هل رسمی یافت میشود ولی هل سبز از انواع دیگر مرغوبتر، خوشطعمتر و خوشعطرتر است.
فوایددانه هل
منابع