چای ماسالا
معرفی محصول
چای ماسالا تکسو از ترکیب چندین ادویه تند و خوش طعم، مطابق با ذائقه ایرانی تهیه میشود. این چای طعمی منحصر بهفرد دارد و بهترین نوشیدنی برای فصل پاییز و زمستان است.
ترکیبات
هل، دارچین، زنجبیل، پودر شیر، عصاره چای ، شکر
روش مصرف
در ترکیب چای ماسالا تکسو، پودر شیر وجود دارد پس نیازی بهمخلوط کردن آن با شیر نیست، ولی برای داشتن طعم قویتر، میتوانید با شیر داغ ترکیبش کنید. همچنین افرادی که به شیر چای علاقه دارند، ترکیب چای ماسالا با چای سیاه هم پیشنهاد متفاوتی برای آنها خواهد بود.
نحوه نگهداری
در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.
******
تاریخچه ماسالا
نام علمی: Masala chai
نام انگلیسی:Masala tea
چای ماسالا نوعی نوشیدنی است که از ترکیب چای سیاه، شیر و ادویههای معطر تهیه میشود. تاریخچه آن به ۵۰۰۰ سال پیش، در آسیای جنوبی باز میگردد. اخیراً چای ماسالا در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران بسیار زیادی پیدا کردهاست .به علت وجود چای سیاه در ترکیب این محصول دارای کافئین کمی می باشد .
فواید
هل
دارچین
زنجبیل
چای
منابع