معرفی محصول: زیره گیاهی با دانههای کوچک معطر است که در شهر کرمان، بهوفور کاشت می شود. این نوع زیره به دلیل مرغوبیت، در دنیا زبانزد است. زیره از گیاهانی است که به صورت ادویه در تهیه غذا استفاده میشود. به عنوان طعمدهنده با چای مخلوط میشود و استفادههای دارویی نیز دارد. زیره برای سیستم تنفسی بدن نیز سودمند است. چای سبز نسبت به چایهای دیگر کمتر فرآوری میشود، از این رو ارزش غذایی بیشتری نیز دارد. چای کیسهای سبز و زیره تکسو تهیه شده از مواد اولیه مرغوب است و در کیسههای لفافدار با استانداردهای روز دنیا بستهبندی میشود.
ترکیبات: چای سبز و زیره.
فواید: این نوع چای، حاوی انواع آنتیاکسیدان، ویتامین B، منیزیم، منگنز، کافئین و ... است. چای سبز به دلیل داشتن آنتیکسیدان در ترکیبات خود، خواص بیشماری دارد. از این رو نوشیدن حداقل یک فنجان از آن در روز توصیه میشود. چای سبز علاوه بر کاهش وزن، خاصیت ضد پیری نیز دارد و مصرف آن در هر زمان از روز توصیه میشود. چای سیاه حاوی کافئین است، اما چای سبز درصد ناچیزی کافئین دارد. بنابراین نوشیدن چای سبز حس آرامش بیشتری القا میکند. زیره برای بهبود نفخ، معده درد و مشکلات گوارشی استفاده میشود. زیره همچنین با چربیسوزی و کاهش اشتها و افزایش متابولیسم بدن، به لاغری و کاهش وزن کمک میکند.
نحوه دم کردن: برای دم کردن چای سبز و زیره کیسهای تکسو، کافی است چای کیسهای را دو دقیقه در آب جوش با دمای 80 تا 90 درجه بگذارید. مدتی صبر کنید تا خوب دم بکشد و میل کنید. محصول بهدلیل طبیعی بودن، اگر در مدت زمان دم شدن بر روی حرارت غیرمستقیم باشد یا به نوعی از سرد شدن آن جلوگیری شود، میتوان خواص بیشتری از آن دریافت کرد.
نحوه نگهداری: در جای خشک، خنک و دور از مواد معطر و نور آفتاب نگهداری شود.