پاپریکا
معرفی محصول
افزودن فلفل به غذا طعم بینظیری به غذامیدهد. با این حال طعم تند برای خیلیها خوشایند نیست. در این صورت میتوان از فلفل پاپریکا استفاده کرد. پاپریکا در واقع همان فلفل دلمهای قرمز است که به صورت پودر درآمده و به فلفل شیرین معروف است. پودر فلفل پاپریکا تکسو با مقداری فلفل قرمز تند ترکیب شده و تندی خیلی کمی دارد. اگر غذای شما بیرنگ است و تمایلی به استفاده از افزودنیهای رنگی و حتی زعفران ندارید؛ میتوانید هر مقدار از پاپریکا که مورد نیاز است را در روغن کمی تفت دهید و به غذا اضافه کنید. پودر فلفل پاپریکا تکسو در بستهبندی 350 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است.
نحوه نگهداری
******
تاریخچه پاپریکا
نام علمی: Capsicum annuum L
نام انگلیسی: Paprika
پاپریکا به صورت تجاری در پرو، اسپانیا، اروپای مرکزی، اسرائیل، آفریقای جنوبی و ایالات متحده تولید میشود، اما مجارستان با اختلاف تقریباً 2200 هکتار به این محصول، معروفترین کشور تولیدکننده پاپریکا است هنگامی که میوه ها برداشت می شوند، آنها را در کیسه های مشبک استوانه ای بلند، باریک و ساخته شده از پلاستیک قرمز روی هم چیده و به مدت 3 تا 4 هفته اجازه می دهند "درمان شوند". سپس فلفل ها را شسته، خشک کرده، خرد کرده و در نهایت پودر می کنند. استاد آسیاب نسبت دانه هایی را که باید با غلاف های فلفل آسیاب شود انتخاب می کند تا میزان تندی و رنگ دلخواه را در پاپریکا ایجاد کند. در حین آسیاب کردن، فلفل های له شده حرارت داده می شوند تا روغن موجود در دانه ها آزاد شود که با رنگدانه موجود در میوه ها تعامل می کند و رنگ قرمز شدید ایجاد می کند. رنگ تاثیری بر تندی پاپریکا ندارد. پودر پاپریکا منبع خوبی از کاروتنوئیدها و پلی فنول های مختلف است.
منابع