پودر دارچین
معرفی محصول
دارچین تکسو از مزارع سریلانکا تهیه می شود و دارای طبعی گرم و خشک است. دارچین به دو صورت پودری و چوب تازه با توجه به نیاز افراد، مورد استفاده قرار میگیرد. برای سهولت استفاده معمولا از پودر دارچین در تهیه انواع غذاها و کیکها استفاده میشود. پودر دارچین تکسو در بستهبندی 280 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است.
نحوه نگهداری
******
تاریخچه دارچین
نام علمی : Cinnamomum verum
نام انگلیسی: Cinnamon
دارچین درخت کوچکی به ارتفاع پنج تا هفت متر و همیشه سبز است و از تمام قسمتهای آن بوی معطر و مطبوع استشمام میشود.این درخت برگهایی بیضوی دراز و نوکتیز دارد و گلهای سفید رنگ آن که در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر میشوند. رویشگاه دارچین در مناطقی از شرق و جنوب شرق آسیاست و از این مناطق به کشورهای دیگر صادر می شود. به دلیل اهمیت و قیمت بالای این ماده در زمان های گذشته, در باره آن داستان های بسیاری گفته شده که گاه با خرافات نیز همراه بوده است. برای اینكه دارچین خواص و عطر خود را در غذا حفظ كند، پودر آن را در پنج دقیقه آخر به غذا اضافه كنید.
منابع