پالپ لیمو امانی
معرفی محصول
لیمو امانی از چاشنیهای ترش و مورد علاقه ایرانیها است که در محبوبترین غذاهای ایرانی مثل قرمهسبزی و قیمه استفاده میشود. پوست لیمو امانی و دانههای آن در غذا به تلخی میزند، پس بهتر است از پالپ پاک شده آن در پخت غذا استفاده شود؛ تا طعم عالی و ترش آن را در غذا حس کنیم. پالپ لیمو تکسو ازمیناب و جهرم و شیراز تامین شده و در بستهبندی 70 گرمی برای مصارف خانگی تهیه شده است. بسته بندی این محصول به شکلی طراحی شده که کاملا قابل حمل بوده و برای استفاده بیرون از منزل بسیار مناسب است.
نحوه نگهداری
******
تاریخچه لیمو
نام علمی: Lemon
نام انگلیسی: Lemon
درخت لیمو درختی کوچک و خاردار است که در سراسر مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان به خوبی رشد می کند. لیمو تقریباً در هر جایی که درختان مرکبات می توانند زنده بمانند به مقدار کم برای مصارف خانگی کشت می شود، اما تولید تجاری در مقیاس بزرگ به مناطق نیمه گرمسیری محدود می شود زیرا محیط های گرمسیری مرطوب تر مشکلات آفات و بیماری ها را برای میوه و درخت افزایش می دهد. اولین زیستگاه ثبت شده لیمو آسیای جنوب شرقی (میانمار و جنوب چین) بود. لیمو طعم و بوی مطبوعی نیز دارد که آن را به یک مکمل عالی برای غذاها و نوشیدنیها تبدیل میکند.
منابع