جستجو

با عرض پوزش - این محصول دیگر در دسترس نیست

ویژه عید تا عید - Weekend package

کد محصول: 2001048
تمام شد
پک ویژه عید تا عید این پک با 20٪ افزایش امتیاز ارائه می شود این جشنواره از تاریخ 10-05-99 تا تاریخ 18-05-99 برگزار می شود

Weekend package

۱-ادویه تندوری

۲-ادویه جوجه کباب

۳-ادویه آبگوشت

۴-ادویه فلافل

۵-ادویه پیتزا

۶-ادویه سوسیس

7-ادویه مخصوص ماهی

این پک با 20٪ افزایش امتیاز

دستور پخت غذا با ادویه های Weekend package

ادویه مخصوص ماهی : برای تهیه ماهی کافی است، ماهی‌ها را به تکه‌های دلخواه خرد کرده، ادویه ماهی را به میزان دلخواه روی تکه‌های ماهی ریخته، پیاز را از قبل خرده کرده و به مواد اضافه کنید، برای طعم بهتر پیشنهاد می‌شود. آبلیمو را نیز به مخلوط بیافزایید. اجازه دهید تا مواد با ادویه‌ها کاملا ترکیب شوند.

ادویه سوسیس:

1- ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود سپس به قطعات کوچک خرد کنید.

2- گوشت منجمد شده را با 3 حبه سیر چرخ کنید.

3- گوشت، روغن مایع، تخم مرغ و ادویه‌ سوسیس تکسو را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.

4- در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید.

5- آرد را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.

6- در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفاده‌ی اسانس دود می‌توانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)

7- سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظه‌ی نگهداری سوسیس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید.

8- سوسیس‌ها را به مدت 45 بخارپز کنید و 24 ساعت در یخچال بگذارید و سپس می‌توانید به مدت طولانی در فریزر نگهداری نمایید.

ادویه پیتزا :

از ادویه پیتزا، هنگام آماده سازی مواد پیتزا می‌توان استفاده کرد. قبل از گذاشتن پیتزا در فر، مقداری از چاشنی را روی پیتزا بریزید. از این ادویه همچنین میتوان برای آماده سازی لازانیا استفاده کرد . هنگام پخت مواد لازانیا، مقداری از ادویه را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.

ادویه فلافل :

ابتدا نخودی را که از 24 ساعت قبل خیس کردیم و چند بار آب را عوض کردیم به همراه جعفری ، پیاز و سیر داخل چرخ گوشت یا خرد کن می ریزیم تا باهم میکس شوند. خمیر که آماده شد . نمک ، فلفل و ادویه فلافل تکسو را بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخصوص یا قالب هایی که در بازار هم موجود هستند فلافل ها را قالب میزنیم.اگر داخل خمیر آب افتاد میتوانید با اضافه کردن کمی آرد نخود چی آب آن را جمع کنید و سعی کنید فلافل ها را به صورت گنبدی قالب بزنید و داخل روغن داغ شده میریزیم تا هر دو طرف آن سرخ شود. وقتی که خمیر خودش را داخل روغن گرفت به سمت بالا ی روغن میاید؛ آن موقع میتوانید فلافل ها را پشت و رو کنید.

ادویه آبگوشت : نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و طی آن چندین بار آب آن را عوض کنید تا هم زودتر بپزد و هم نفخش کاهش یابد. سپس گوشت گوسفندی را داخل قابلمه ای مناسب بریزید و مقداری آب سرد داخل قابلمه بریزید در حدی که آب روی گوشت را بگیرد.

حتما از گوشت با استخوان استفاده کنید که آبگوشت شما را لذیذ تر کند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب داخل آن بجوشد. بعد از اینکه آب به جوش آمد و دو ، سه قول زد ، کل آب آن را دور بریزید تا چون کف های قهوه ای باعث تیره شدن رنگ آبگوشت میشود.

مجددا آب داخل قابلمه بریزید و این بار کمی بیشتر از دفعه قبل و سعی کنید از آب ولرم استفاده کنید. حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و به همراه حبوبات آبکش شده ،دنبه ، سیر و پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید. سیب زمینی ها را هم پوست بگیرید و از وسط به دو نیم کنید و به ادویه آبگوشت تکسو داخل قابلمه آبگوشت بریزید. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا آبگوشت به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت بپزد.یک ساعت قبل از جا افتادن آبگوشت ، نمک و رب گوجه فرنگی را به بقیه مواد آبگوشت اضافه کنید و منتظر باشید تا آبگوشت کاملا به روغن بیفتد. بعد ازجا افتادن آبگوشت ، دنبه را بیرون بیاورید و با گوشت کوب بکوبید دوباره داخل قابلمه آبگوشت برگردانید تا تکه های سفید و کوچک دنبه کاملا داخل آبگوشت پخش شود.

ادویه جوجه کباب : بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا می کنیم و سینه را نیز از طرف استخوان جدا می نمائیم ( می توانیم سینه را با استخوان از وسط دو نیم کنیم ). بعد رانها را از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را هم از ران جدا می نمائیم. سپس به نسبت هر یک جوجه 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و زعفران حل شده به همراه ادویه جوجه کباب تکسو و پیاز خرد شده مخلوط می نمائیم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در این سس می خوابانیم. بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم ، به طوریکه ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخ سوم باشند.

ادویه تندوری : تندور در واقع ظرف محلی است که در آن کباب درست می‌کنند. برای اولین بار یک آشپز هندی، این ادویه را همراه با مرغ در تندور کباب کرد. از این رو این چاشنی به ادویه تندوری معروف است. تندوری یک چاشنی نسبتا تند است که برای پخت انواع خوراک مرغ، انواع خورش، سوپ، جوجه کباب و انواع سرخ کردنی‌ها استفاده می‌شود. ولی بیشترین کاربرد آن در تهیه جوجه کباب است.

این جشنواره از تاریخ 10-05-99 تا تاریخ 18-05-99 برگزار می شود